Yardım Ekran kartını update etmeliyim ?

Heister

80+
Reaksiyon skoru
34
Bütçe
6000
Merhaba arkadaşlar 2019 da hazır sistem almıştım. Ryzen 2600
AMD RX 580 4g
Asus b450, mk
16 GB ddr4 3000 MHz ram
512 SSD
650w psu sistem
Eskiden CS go GTA V FIFA benzeri oyunlar oynuyordum. O zaman yetiyordu. Son 8 aydır pcye oturuyordum. Şuan kardeşim takılyor PC de yetmiyor diyor. İkinci el 3060 alıp takmalımıyım. Bu arada karşılaştırmalara baktım aaa+ oyunlarda 30-50 FPS arası fark var. Bu değerler için 6k vermeliyim bilmiyorum tavsiye verirseniz mutlu olurum. (mobilden yazıyorum yazım yanlışları için kusura bakmayın)

AMD RX 580 4g
Asus b450, mk
16 GB ddr4 3000 MHz ram
512 SSD
650w psu sistem
Eskiden CS go GTA V FIFA benzeri oyunlar oynuyordum. O zaman yetiyordu. Son 8 aydır pcye oturuyordum. Şuan kardeşim takılyor PC de yetmiyor diyor. İkinci el 3060 alıp takmalımıyım. Bu arada karşılaştırmalara baktım aaa+ oyunlarda 30-50 FPS arası fark var. Bu değerler için 6k vermeliyim bilmiyorum tavsiye verirseniz mutlu olurum. (mobilden yazıyorum yazım yanlışları için kusura bakmayın)
Sistemi Satıp Yenileyebilirsen Daha Güzel Olur Bence

Kasa bir kere darbe aldı. Parçalara zarar gelmedi fakat ön paneldeki siyah cam kırıldı. Parça parça satmakla ugraşmak istemiyorum. Kaldı ki fiyatlarını bile bilmiyorum.
Foruma Konu Açabilirsin Fiyatlar İçin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Veya Buradan Yazabilirler

performansı sana yetmiyor alınabilir

AMD RX 580 4g
Asus b450, mk
16 GB ddr4 3000 MHz ram
512 SSD
650w psu sistem
vay be benim upgradesiz hali sistemimin öyleydi benimde iyiydi o şekilde de dostum kasanın içini bir güzel temiz cam gibi parlat sonra bir format at güzel bir şekilde DDU ile de ekran kartı driver indirdin mi tamamdır eski haline kavuşur

Geri