- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,398
Ama ben dedim 
Technopattaki Özcan D. ile aynı kişi misiniz? Eğer Özcan D. değilseniz ve bu konuyu izinsiz açıyorsanız yaptığınız hiç etik değil.Az önce Twitter'da bir teknoloji sayfası, aşağıda görselini bıraktığım şekilde bir tweet paylaştı. Hemen akabinde "TurkNet'ten açıklama geldi" diye bir tweet daha paylaştı ve yaklaşık 5 dakika sonra hem haberi sitesinden kaldırdı hem de tweetini sildi. Konu ile alakalı bilgisi olan arkadaşlar var mı acaba?
![]()
Ayrıca TürkNet'in kendi forum sayfasında bir kullanıcı, bu zam olayı ile alakalı bir konu başlattı ve kısa süre içinde bu konu da silindi.
Tamam bu tepkini aynı konuyu haber eden twitter kanallarına, forum kanallarına ve haber sitelerine de göster.Technopattaki Özcan D. ile aynı kişi misiniz? Eğer Özcan D. değilseniz ve bu konuyu izinsiz açıyorsanız yaptığınız hiç etik değil.
1 senede 2 sokak altyapı döşediler burada. 2022 sonu getireceğiz diyorlar.Az önce Twitter'da bir teknoloji sayfası, aşağıda görselini bıraktığım şekilde bir tweet paylaştı. Hemen akabinde "TurkNet'ten açıklama geldi" diye bir tweet daha paylaştı ve yaklaşık 5 dakika sonra hem haberi sitesinden kaldırdı hem de tweetini sildi. Konu ile alakalı bilgisi olan arkadaşlar var mı acaba?
![]()
Ayrıca TürkNet'in kendi forum sayfasında bir kullanıcı, bu zam olayı ile alakalı bir konu başlattı ve kısa süre içinde bu konu da silindi.
Anlamadım. Bu yazıyı ilk olarak bir haber sayfası mı paylaştı?Comnet kullananlar memnun mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamam bu tepkini aynı konuyu haber eden twitter kanallarına, forum kanallarına ve haber sitelerine de göster.
Comnet kullananlar memnun mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamam bu tepkini aynı konuyu haber eden twitter kanallarına, forum kanallarına ve haber sitelerine de göster.
Kayıt olduğumda ekstrem bir durum olmadığında zam olmayacak denmişti. 100 mbps internet alıyorum zam bana da yansıyacak mı ?Az önce Twitter'da bir teknoloji sayfası, aşağıda görselini bıraktığım şekilde bir tweet paylaştı. Hemen akabinde "TurkNet'ten açıklama geldi" diye bir tweet daha paylaştı ve yaklaşık 5 dakika sonra hem haberi sitesinden kaldırdı hem de tweetini sildi. Konu ile alakalı bilgisi olan arkadaşlar var mı acaba?
![]()
Evet.Kayıt olduğumda ekstrem bir durum olmadığında zam olmayacak denmişti. 100 mbps internet alıyorum zam bana da yansıyacak mı ?
Fiber gelecek diye 1 sene imzaladım. Fiber gelmedi ama sözleşme bitecek. Keşke 10 yıl bassaydım. Sorun yaşatmıyor ne de olsa.Bu arada önerim şu taahhüt istemeyen firmalara bulaşmayın. 1 sene önce Türk Telekom’un pahalı dediğiniz 2 yıl taahhütlü paketlerini alsanız şuan yarı fiyatına internet kullanıyor olurdunuz![]()
Mevcut abonelere ne zaman yansıyacak?Az önce Twitter'da bir teknoloji sayfası, aşağıda görselini bıraktığım şekilde bir tweet paylaştı. Hemen akabinde "TurkNet'ten açıklama geldi" diye bir tweet daha paylaştı ve yaklaşık 5 dakika sonra hem haberi sitesinden kaldırdı hem de tweetini sildi. Konu ile alakalı bilgisi olan arkadaşlar var mı acaba?
![]()
forum.turk.net