Yarı kaçak gidiyorum. Plansız programsız. 339 tlSpor salonuna aylık ne kadar ödüyorsunuz. Ben Ankaradayım aylık 200 ödüyorum
Gitmiyorum.Ama vücudum çok kaslı(!)Nası ya![]()
Yarı kaçak olarak 339 mu ödüyorsunuz çok pahalı değilmi salon iyi olsa gerekYarı kaçak gidiyorum. Plansız programsız. 339 TL
2-3 taktik at reyiz lazım olurGitmiyorum.Ama vücudum çok kaslı(!)
Sözleşmesiz. Günde 5 saat diye kısıtlama yok. Saat 5 den akşam 12 ye kadar kalabilirim. 339 tl diyetisyen dahil. Ben sadece giriş yaptığımdan 189tlYarı kaçak olarak 339 mu ödüyorsunuz çok pahalı değilmi salon iyi olsa gerek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2-3 taktik at reyiz lazım olur
Aslında diyetisyene çok gerek yok internet bunun hakkında tonlarca bilgi ile dolu süre sınırı neden koyuyorlarki kim spor salonunda 5 saatin üstünde kalabilir insanın canı çıkarSözleşmesiz. Günde 5 saat diye kısıtlama yok. Saat 5 den akşam 12 ye kadar kalabilirim. 339 TL diyetisyen dahil. Ben sadece giriş yaptığımdan 189tl
Orda ps5 ve boyum kadar tv var. Bence gayet mantıklı bir sebep.Aslında diyetisyene çok gerek yok internet bunun hakkında tonlarca bilgi ile dolu süre sınırı neden koyuyorlarki kim spor salonunda 5 saatin üstünde kalabilir insanın canı çıkar