warren_buffet
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 476
nba 2k20 250 TL'ye almıştım 300 e sattımEn Çok Paraya Aldığınız Oyun(İndirimler Dahildir)
nba 2k20 250 TL'ye almıştım 300 e sattımEn Çok Paraya Aldığınız Oyun(İndirimler Dahildir)
1 Tane oyun aldığım için,
25TL Rainbow Six Siege
Hwjehwkhrjshsjhdhrnba 2k20 250 TL'ye almıştım 300 e sattım
Season pass'le çok güzel dlc'ler elde ediliyor, aslında ticari hile gibi bir şey sonuçta oyunu bir kez satın alıyoruz tüm ek içerikleriyle birlikte almamız gerek ama işte dlc'si çok güzel olan oyunlar da var. Witcher 3'ün Hearts of Stone ve Blood and Wine dlcleri efsanedir mesela.Farm together (almaz olaydım)
Cod:Mw 2 (aşırı iyi)
Stardew valley (biliyorsunuzdur) hepsini 30 TL civarına aldım hangisi daha pahalı hatırlamıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Su hikayeli oyunlarda season pass ne ise yarıyor![]()
Yine olsa yine yapar mısınız? Yani değdi mi? Ben de almayı düşünüyorum.Detroit become human
Hocam bu CoD 150GB mı gerçekten?Farm together (almaz olaydım)
Cod:Mw 2 (aşırı iyi)
Stardew valley (biliyorsunuzdur) hepsini 30 TL civarına aldım hangisi daha pahalı hatırlamıyorum
Su hikayeli oyunlarda season pass ne ise yarıyor![]()
Yine olsa yine yapar mısınız? Yani değdi mi? Ben de almayı düşünüyorum.![]()
sen 30 yaşında değilmiydin aylık 12.000 tl kazanıyon abinmi almış sana 12.000 parayla git abine ev alabim mafi city aldı
10 sene önce arkadaşımdan satranç taşı almıştımkk benim önerim almaman yönünde git torrent indir online yok onda ben online oyunları parayla offlineleri torrent alıyorum git torrent indir
Yok knk 25 gb flnYine olsa yine yapar mısınız? Yani değdi mi? Ben de almayı düşünüyorum.
Hocam bu CoD 150GB mı gerçekten?
https://www.webtekno.com/call-of-duty-modern-warfare-sistem-gereksinimleri-h77494.html Burada 175GB yazıyor.Yok knk 25 gb fln![]()
Abisi 12500 kazanıyordur belki, niye öyle dediniz ki...kk benim önerim almaman yönünde git torrent indir online yok onda ben online oyunları parayla offlineleri torrent alıyorum git torrent indir
sen 30 yaşında değilmiydin aylık 12.000 TL kazanıyon abinmi almış sana 12.000 parayla git abine ev al
Aga o modern warfare bende mw 2 var remastered varsa o olmayan 25 gbhttps://www.webtekno.com/call-of-duty-modern-warfare-sistem-gereksinimleri-h77494.html Burada 175GB yazıyor.
Abisi 12500 kazanıyordur belki, niye öyle dediniz ki...
Var knk ben zengin olduğum için hep oyle alıyorumoffline oyunu parayla alıp torrent yüklemeyen cesur şovalye varmı ?