En Pahalıya Aldığınız Oyun

• Beğen
Reaksiyonlar: Ak'f
Farm together (almaz olaydım)
Cod:Mw 2 (aşırı iyi)
Stardew valley (biliyorsunuzdur) hepsini 30 TL civarına aldım hangisi daha pahalı hatırlamıyorum:)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Su hikayeli oyunlarda season pass ne ise yarıyor :D
Season pass'le çok güzel dlc'ler elde ediliyor, aslında ticari hile gibi bir şey sonuçta oyunu bir kez satın alıyoruz tüm ek içerikleriyle birlikte almamız gerek ama işte dlc'si çok güzel olan oyunlar da var. Witcher 3'ün Hearts of Stone ve Blood and Wine dlcleri efsanedir mesela.
Odyssey'de de fate of atlantis, legacy of the first blade gibi dlc'ler geliyor season pass ile.

2013 yılında ön sipariş ile GTA V almıştım 180TL'ye. Şimdi RDR2 ve FH4 için kişisel rekorumu kıracam sanırım :D

• Beğen
Detroit become human
Yine olsa yine yapar mısınız? Yani değdi mi? Ben de almayı düşünüyorum. :D

Farm together (almaz olaydım)
Cod:Mw 2 (aşırı iyi)
Stardew valley (biliyorsunuzdur) hepsini 30 TL civarına aldım hangisi daha pahalı hatırlamıyorum:)

Su hikayeli oyunlarda season pass ne ise yarıyor :D
Hocam bu CoD 150GB mı gerçekten?

• Beğen
abim mafi city aldı

• Beğen
Yine olsa yine yapar mısınız? Yani değdi mi? Ben de almayı düşünüyorum. :D

kk benim önerim almaman yönünde git torrent indir online yok onda ben online oyunları parayla offlineleri torrent alıyorum git torrent indir

abim mafi city aldı
sen 30 yaşında değilmiydin aylık 12.000 tl kazanıyon abinmi almış sana 12.000 parayla git abine ev al

kk benim önerim almaman yönünde git torrent indir online yok onda ben online oyunları parayla offlineleri torrent alıyorum git torrent indir
10 sene önce arkadaşımdan satranç taşı almıştım :(

Yok knk 25 gb fln :D
https://www.webtekno.com/call-of-duty-modern-warfare-sistem-gereksinimleri-h77494.html Burada 175GB yazıyor. :D

sen 30 yaşında değilmiydin aylık 12.000 TL kazanıyon abinmi almış sana 12.000 parayla git abine ev al
Abisi 12500 kazanıyordur belki, niye öyle dediniz ki...

• Beğen
offline oyunu parayla alıp torrent yüklemeyen cesur şovalye varmı ?

https://www.webtekno.com/call-of-duty-modern-warfare-sistem-gereksinimleri-h77494.html Burada 175GB yazıyor. :D

Abisi 12500 kazanıyordur belki, niye öyle dediniz ki...
Aga o modern warfare bende mw 2 var remastered varsa o olmayan 25 gb

offline oyunu parayla alıp torrent yüklemeyen cesur şovalye varmı ?
Var knk ben zengin olduğum için hep oyle alıyorum

Geri