Alternatif olarak M52 vardı galiba o telefona genel olarak daha ucuzdu o düşünülebilir. 128/6'lık modelde x3 kesinlikle alınmazŞuan mevcut fiyatı 8.400 TL. İlk çıktığı zamana göre fiyatı arttı. Hala bu telefon bu fiyata alınır mı? Bu telefon yerine önerebileceğiniz telefonlar var mı?
AlınmazŞuan mevcut fiyatı 8.400 TL. İlk çıktığı zamana göre fiyatı arttı. Hala bu telefon bu fiyata alınır mı? Bu telefon yerine önerebileceğiniz telefonlar var mı?
asla tavsiye etmem o fiyata bende redmi note 10 pro almıştım o zamanlar fiyatları yakındı ama hiç memlun değilim 2. elde iphone xs max al kesinlikle memlun kalırsınŞuan mevcut fiyatı 8.400 TL. İlk çıktığı zamana göre fiyatı arttı. Hala bu telefon bu fiyata alınır mı? Bu telefon yerine önerebileceğiniz telefonlar var mı?
Sen bilirsin 1.5k az fiyat degil2.el alacak olursam 6.000 TL'ye Türkiye cihazlar var.
28 Ekim'de aldım mi shoptan garanti vs dahil 4800ulan 5 6 ay once 3500 TL idi
kaçak değilde hiç dikkate almadın git 2.el iphone al*Kaçak telefon* sıkıntı hocam.
Sen bilirsin Mi10T vardı kacak 1-1.5 sene sonra sattım hiç sıkıntısı yoktu.*Kaçak telefon* sıkıntı hocam.