Kurumuş termal macun nasıl temizlenir?

Suwariba

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,296
2 yıldır termal macun değiştirmedim soğutucuyu çıkarmıştım temizlik için kuruduğunu farkettim. arctic mx4 süreceğim ama soğutucuda ve işlemcinin üzerinde kurumuş termal macun var. İşlemciye zarar vermeden nasıl temizleyebilirim? Birde termal macunu nasıl süreceğimi ve nelere dikkat etmem gerektiğini de anlatırsanız çok sevinirim.

Beze kolonya sık temizle.
Bezelye tanesi kadar sık bi kartla ince ve eşit şekilde dağıt.

Pecete ile sil

Islak mendille sil yavasca. Sonra peceteyle üzernden geç

2 yıldır termal macun değiştirmedim soğutucuyu çıkarmıştım temizlik için kuruduğunu farkettim. arctic mx4 süreceğim ama soğutucuda ve işlemcinin üzerinde kurumuş termal macun var. İşlemciye zarar vermeden nasıl temizleyebilirim? Birde termal macunu nasıl süreceğimi ve nelere dikkat etmem gerektiğini de anlatırsanız çok sevinirim.
Bi kağıt havluya kolonya dök, bu şekilde yavaşça temizle

@snowless ın dediği gibi yapsam ıslak mendille daha kolay olur. bir sıkıntı olur mu ıslak mendille temizlersem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peçete kurumuş macunu nasıl çıkaracak
Ben hep temizliyorum cikiyor

Islak mendildeki alkol kurumuş macun için yeterli olmayabilir kolonya ve peçete ile tek hamlede temizleyebilirsin

@snowless ın dediği gibi yapsam ıslak mendille daha kolay olur. bir sıkıntı olur mu ıslak mendille temizlersem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peçete kurumuş macunu nasıl çıkaracak
Dostum ıslak mendille komple macunu temizliceksin. Nemli kalmasın diye peceteyle sil dedim sana

Kulak çöpünün sünger kısmına kolonya ya da aseton dök nazik bir şekilde masaj yapıyormuş gibi davran çıkar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,973
Üyeler
184,367
Son üye
sdsadsadasd343
Geri