Aldığım Monitörde 1 Adet Ölü Piksel Çıktı, Ne Yapmalıyım?

Reaksiyon skoru
54
Beyler size danışman gereken bir konu var 4 gün önce asus vg249q model monitör aldım ve 1 adet ölü piksel çıktı acaba değişim yaparlar mı yoksa iademi etmem lazım aldığım mağazaya yazdım ve bana asus yetkili servisle görüşmem lazım dendi ben asustan direk almadım satıcının yaptığı bana biraz yanlış geldi

Beyler size danışman gereken bir konu var 4 gün önce asus vg249q model monitör aldım ve 1 adet ölü piksel çıktı acaba değişim yaparlar mı yoksa iademi etmem lazım aldığım mağazaya yazdım ve bana asus yetkili servisle görüşmem lazım dendi ben asustan direk almadım satıcının yaptığı bana biraz yanlış geldi
Valla gecen ay ayni monitörü ben de aldim bende 5 tane ölü pixel cikti degisim için gönderdim bana para iadesi yaptilar. Istemedigim halde sonra ayni monitoru 500 tl daha pahaliya geri satisa koydular. Bende g241 aldim yerine daha iyi ve memnunum tavsiye ederim.

Peki bu asus yetkili servise ulassam değişim yaparlar mı yani 2900 aldım monitörü ve bana uyguna geldi tekrardan pahali almak istemiyorum değişim yaparmı asus yetkili servis acaba

1 tane için muhtemelen sıkıntı yok deyip servisi geri kargolar.

Peki bu asus yetkili servise ulassam değişim yaparlar mı yani 2900 aldım monitörü ve bana uyguna geldi tekrardan pahali almak istemiyorum değişim yaparmı asus yetkili servis acaba
1 ölü piksel için %90 ihtimalle iade/değişim raporu vermezler. Asus'un minimum 3 veya 5 ölü piksel sınırı vardı.

Peki acaba kac yil boyunca ölü piksel garantisi var asususun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aslinda benim içinde sorun yokta o ölü piksel büyür diye korkuyorum

Monitör yeni 4 günlük

Saticiyi merak ettim ismi nedir? Tahminimde bi magaza varda.

Peki acaba kac yil boyunca ölü piksel garantisi var asususun

Aslinda benim içinde sorun yokta o ölü piksel büyür diye korkuyorum

Monitör yeni 4 günlük
Ölü piksel büyümez de mevcut ölü pikselden bağımsız olarak zamanla başka ölü pikseller de çıkabilir.
Şu anki ölü piksel direkt siyah mı yani yanmıyor mu?

Dual Pazar diye bir satıcı n11 den aldım

Ölü piksel büyümez de mevcut ölü pikselden bağımsız olarak zamanla başka ölü pikseller de çıkabilir.
Şu anki ölü piksel direkt siyah mı yani yanmıyor mu?
Siyah değil galiba böyle beyaz yani

3'ten fazla ölü piksel olması gerekiyor benim bildiğim. Zaten göz bir süreden sonra alışıyor ya takılma bence.

Bunun etkisi olurmu suan hastanede nöbetteyim ben sağlık çalişanıyım

3'ten fazla ölü piksel olması gerekiyor benim bildiğim. Zaten göz bir süreden sonra alışıyor ya takılma bence.
Aslinda benim icin 1 veya 2 tanesi önemli değil ama iste içimde ukte kaldı

Geri