Nays süresiz bakıma girdi!!

Senyor

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
173
Çoğu kişinin paylaştığı uygulama naysa 3 gündür erişim sağlanamıyordu. Bugün yetkili merkezi aradığımda bakıma girdiğini ne zaman açılacağını sorduğumda şuan süresi olmadığını söylediler . Öğlen saatlerinde uygulamaya girdiğimde param 0 tl olarak gözüküyordu aslında içeride 30 küsür tl vardi. İyi ki geçen hafta paramı çekmişim yoksa yüksek meblağ param gidecekti. Şuan da karttan para yüklenmiyor ama imandan sakin para atmayın. Büyük vurgun yapmışlar gibi geldi bana.

Çoğu kişinin paylaştığı uygulama naysa 3 gündür erişim sağlanamıyordu. Bugün yetkili merkezi aradığımda bakıma girdiğini ne zaman açılacağını sorduğumda şuan süresi olmadığını söylediler . Öğlen saatlerinde uygulamaya girdiğimde param 0 TL olarak gözüküyordu aslında içeride 30 küsür TL vardi. İyi ki geçen hafta paramı çekmişim yoksa yüksek meblağ param gidecekti. Şuan da karttan para yüklenmiyor ama imandan sakin para atmayın. Büyük vurgun yapmışlar gibi geldi bana.
İş bankası'nın bir programı nasıl vurgun yapabilirler?

Adı üstünde bakım var kardeşim.

Her şeye parayı aldı kaçtılar, hacklendiler demeye ne kadar meraklısınız.
Hesaplardaki paralar sıfırlandı, öyle dememek için bir sebep yok sanırım.

Adı üstüne "bakım" var. Paraları başka bir sisteme aktarmışlardır. İş Bankası kimsenin parasına çökmez.
İnşallah öyledir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adı üstünde bakım var kardeşim.

Her şeye parayı aldı kaçtılar, hacklendiler demeye ne kadar meraklısınız.
Hesabında sifir para var ne dersin başka. Senin isteğin olmadan paranı cekemezler bize sormaları lazım o zaman

İnşallah öyledir

Hesabında sifir para var ne dersin başka. Senin isteğin olmadan paranı cekemezler bize sormaları lazım o zaman
Para çekilmemiştir uygulamada gözükmüyordur, düzeltilir.

30₺ için dolandırıcı muamelesi yapmamanı tavsiye ederim. İş Bankası kuruluşundan bahsediyoruz.

30₺ için dolandırıcı muamelesi yapmamanı tavsiye ederim. İş Bankası kuruluşundan bahsediyoruz.
Benim 30 tl milletin 400-500 tlsi

Bende çekmeseydim 300tl gidicekti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,189
Üyeler
187,792
Son üye
Aras KargoO
Geri