LawisHamiltonnnn
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
- Bütçe
- 15000
Arkadaşlar Ben Bir Hazır Sistem Alacağım İçinde Zotac Rtx 3050 Twin Edge Var İşlemciside İntel i3 12100F var sizce dar boğaz olur mu sistemde
Darboğaz olmaz ama gereksiz pahalı bi sistem bence 15k ise sistemArkadaşlar Ben Bir Hazır Sistem Alacağım İçinde Zotac Rtx 3050 Twin Edge Var İşlemciside İntel i3 12100F var sizce dar boğaz olur mu sistemde
Aynı sistem game garajda 13k sanırımArkadaşlar Ben Bir Hazır Sistem Alacağım İçinde Zotac Rtx 3050 Twin Edge Var İşlemciside İntel i3 12100F var sizce dar boğaz olur mu sistemde
Aslında Uygun Bir Modeli Var Ama o Asus Phoenix 3050 Tek Fanlı bir model o yüzden biraz çekinceliyimDarboğaz olmaz ama gereksiz pahalı bi sistem bence 15k ise sistem
Hiçbir sorun çıkarmaz hocam.Arkadaşlar Ben Bir Hazır Sistem Alacağım İçinde Zotac Rtx 3050 Twin Edge Var İşlemciside İntel i3 12100F var sizce dar boğaz olur mu sistemde
Link Atabilirmisin Rica EtsemAynı sistem game garajda 13k sanırı
sorun olmaz daha dün yda ondan önceki gün gtx 1060 tek fanlı modelini aldım hicbir sorun olmuyor tek fan cift fanAslında Uygun Bir Modeli Var Ama o Asus Phoenix 3050 Tek Fanlı bir model o yüzden biraz çekinceliyim
Çok teşşekür ederim herşeyi gözden geçiricemsorun olmaz daha dün yda ondan önceki gün gtx 1060 tek fanlı modelini aldım hicbir sorun olmuyor tek fan cift fan
Link Atabilirmisin Rica Etsem