7K bütçe ile sistem önerisi.

UzunKing

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,038
7 Bin TL bütçem var kasa almak istiyorum bu bütçede ne alınabilir? CSGO,Valorant,GTA 5 gibi oyunları açabilecek bir pc. İstediğiniz bir detay varsa sorabilirsiniz.

7 Bin TL bütçem var kasa almak istiyorum bu bütçede ne alınabilir? İstediğiniz bir detay varsa sorabilirsiniz.toplama alırsın anca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7 Bin TL bütçem var kasa almak istiyorum bu bütçede ne alınabilir? İstediğiniz bir detay varsa sorabilirsiniz.
toplayarak alırsın yada 2. el temiz bulursan alırsın

toplayarak alırsın yada 2. el temiz bulursan alırsın
ekran kartı olarak 6500 xt düşünüyorum söylemeyi unuttum onun yanına ne alınabilir

ekran kartı olarak 6500 xt düşünüyorum söylemeyi unuttum onun yanına ne alınabilr
ekran kartı olarak 6500 xt düşünüyorum söylemeyi unuttum onun yanına ne alınabilir
AMD Ryzen 5 5600X 3.7 GHz İşlemci -Asus Prime B550M-K Anakart -Asus TUF Gaming Radeon RX 6500 XT Ekran kartı -GamePower Airbender RGB CPU Hava Soğutucusu -PNY XLR8 Low Profile 16GB (2x8GB) 3200MHz DDR4 RAM

@Tomhardyx işlemcinin stok fanı yok mu zaten neden cpu hava soğutucusu koydun ki

Fiyat 7k yı geçniyormu
Arkadaşım istiyor sistem bende buraya başvurdum çok geçemezde 500 tl falan sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

7 Bin TL bütçem var kasa almak istiyorum bu bütçede ne alınabilir? CSGO,Valorant,GTA 5 gibi oyunları açabilecek bir pc. İstediğiniz bir detay varsa sorabilirsiniz.
5600G ya da 4650G apulu kasalar ucuz oluyor birkaç gün önce 5000TL'ydi stok bitti ama

Yani bende o fiyatlarda bi sistem istiyorum bulursan bana Instagram'dan ulaşabilirmisin hatta istersen direk Instagram'dan konuşalım beraber bi sistem arıyalım : ismail.baranq

Birkaç parçayı ikinci ele bakarak bütçenize göre ayarlayabilirsiniz

Geri