Wi̇ndows Kafayi Yedi̇ Lütfen Yardim Edi̇n

erdbrt31

80+
Reaksiyon skoru
1
SORUN NASI OLDU KISACA Yazım windows geri yükleme şeyini kulandım pcyi bir hafta oncesine yükledi
gooleye girmiyo ama edgeye giriyo googlede gizlilik hatası ne yapsam duzelmiyo pcyi sifirlamaya calısıyorum hata verıyo her hatayı tek tek arastırıyom yok gene hata veriyo yardım edın nolur kafayı yemek uzereyim indirmediigm şey kalmadı zaten indirdigim şeyi acmıyo driverler yüklü gozkmuyo ınternet var gozumuyo ama var ses felan cou programı acmıyo acılanda zaten alakasız internetli hiçbir şeyi yapmıyo sertifikalar yokmus arasıtrdım sertıfıka yuklenmıyo windowsun herhangi bi menüsüne girmiyo

SORUN NASI OLDU KISACA Yazım windows geri yükleme şeyini kulandım pcyi bir hafta oncesine yükledi
gooleye girmiyo ama edgeye giriyo googlede gizlilik hatası ne yapsam duzelmiyo pcyi sifirlamaya calısıyorum hata verıyo her hatayı tek tek arastırıyom yok gene hata veriyo yardım edın nolur kafayı yemek uzereyim indirmediigm şey kalmadı zaten indirdigim şeyi acmıyo driverler yüklü gozkmuyo ınternet var gozumuyo ama var ses felan cou programı acmıyo acılanda zaten alakasız internetli hiçbir şeyi yapmıyo sertifikalar yokmus arasıtrdım sertıfıka yuklenmıyo windowsun herhangi bi menüsüne girmiyo
Kanka sakin ol :D cmd gir sfc/scannow yaz ilk sorun varsa bakalım. Sıfırlamak istiyorsan ayarlara bu bilgisayarı sıfırla yaz sıfırla oradan.

Hocam sakin olun biraz 😀 bu kadar korkulacak bir şey yok hiç olmazsa hard disk değiştirirsiniz. Sıfırlamak yerine formatlamayı deneyebilirmisiniz? Çünkü bu donanımsal değilde işletim sistemi ile ilgili bir hata gibi görünüyor.

Kanka sakin ol :D cmd gir sfc/scannow yaz ilk sorun varsa bakalım. Sıfırlamak istiyorsan ayarlara bu bilgisayarı sıfırla yaz sıfırla oradan.
reis olmuyo her yerden denedim windows indirdim olmuyo 3 e kadar geliyiyor deişiklikler geri alındı diyo sonra hata olustu dıyıp geri windowsa atıyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

16GB'lık USB Bellek al formatla geç. Sorunu bile anlamadım ezber cevap.
abla pcde hiç bir şey yapamıyorum sanırım hizmetler felan calişmiyor

Temiz kurulum yapabilirsin sana özenle yazıyorum

Öncelikle Windows 10 64 bit ISO dosyasını indir .

Sonra Biosum UEFİ mi Biosmu olduğunu öğren

Rufus Programı ile UEFİ ise UEFİ ye göre Bios ise Biosa göre (Bunun ayarları internette var)

Sonra PC yi Flash Bellekten önyükle yani Flashtan aç

Sonra wondowsu kur Windows kurulum Rehberi internette katrilyartane var oradan öğrenebilirsiniz

Dip not : Eğer cevap yararliysa Rapor et kısmından en iyi cevap olarak işaretleyebilirsiniz

reis olmuyo her yerden denedim windows indirdim olmuyo 3 e kadar geliyiyor deişiklikler geri alındı diyo sonra hata olustu dıyıp geri windowsa atıyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

abla pcde hiç bir şey yapamıyorum sanırım hizmetler felan calişmiyor
Fotoğraf atar mısınız?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,281
Üyeler
190,720
Son üye
Scobyduu