Full Set Kombin Ekipman Alma?

Yphen

80+ Silver
Reaksiyon skoru
564
Arkadaşlar selamlar motorsiklet alacağım yakında motorun rengi siyah tarzı olacak kaplattıracağım fakat ondan önce ekipman alacağım ve hepsi uyumlu kombin olsun biraz da agresif olsun istiyorum o yüzden aşağıya bir kaç tane resim bırakıyorum sizce hangilerini almalıyım hangileri daha kombine fikir verirseniz çok sevinirim.

Kasklar :
46c01bfc-7c92-4516-8e49-6207a186e2b6.jpg

Ceketler :
Screenshot_8.png

Eldivenler :
Screenshot_9.png

Son düzenleme:
Kask 2.
Ceket 3.
Eldiven üstten 2.

3
1
2
Arkadaşlar selamlar motorsiklet alacağım yakında motorun rengi siyah tarzı olacak kaplattıracağım fakat ondan önce ekipman alacağım ve hepsi uyumlu kombin olsun biraz da agresif olsun istiyorum o yüzden aşağıya bir kaç tane resim bırakıyorum sizce hangilerini almalıyım hangileri daha kombine fikir verirseniz çok sevinirim.

Kasklar : Alıntıyı görüntüle

Ceketler : Alıntıyı görüntüle

Eldivenler : Alıntıyı görüntüle

Buda güzel kombin hocam sizce agresif durur mu? Paraya kıyıyorum güvenlik önemli çünkü ama biraz da çekici olsun dikkat çeksin istiyorum :D
güvenlik anlamında bir bilgim yok fakat bakınca böyle hoş fakat bu zevk meselesi
ceketler hepsi aynı gibi zaten o kadar ufak detayları kimse anlamaz
eldiven sade siyah olan daha iyi gibi
kaskda siyah mat daha hoş
tipi değilde kalitesi daha önemli hocam en sağlamını alın

Kasklar : Alıntıyı görüntüle

Ceketler : Alıntıyı görüntüle

Eldivenler : Alıntıyı görüntüle
Rica etsem ürünlerin fiyatlarını ve nereden almayı düşündüğünü yazar mısın? Bana göre 2-2-2.

güvenlik anlamında bir bilgim yok fakat bakınca böyle hoş fakat bu zevk meselesi
ceketler hepsi aynı gibi zaten o kadar ufak detayları kimse anlamaz
eldiven sade siyah olan daha iyi gibi
kaskda siyah mat daha hoş
tipi değilde kalitesi daha önemli hocam en sağlamını alın
Alpinestars en iyisi hocam ondan bir adım geride dainese var en iyi marka bu zaten pahalı ama para vermişken biraz da görüntü olsun istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kask 3.
Ceket 1.
Eldiven alttan 1.
Buda güzel kombin hocam teşekkür ederim.

Alpinestars en iyisi hocam ondan bir adım geride dainese var en iyi marka bu zaten pahalı ama para vermişken biraz da görüntü olsun istiyorum.
iyi yapmışsınız hocam bu kategorıden bir şey anlamam ama en ıyısını almak en mantıklı hayırlı olsun şimdiden

Rica etsem ürünlerin fiyatlarını ve nereden almayı düşündüğünü yazar mısın? Bana göre 2-2-2.
Hocam ürünleri ben alpinestars baktığım için kendi sitesinden önce kombin yapıyorum hangisi bana uyar diye bide siz değerli arkadaşlara sunuyorum fikrinizi almak için kask olarakta üst segment olarak NEXX markasını kullanıyorum bunlara her yerden ulaşabilirsiniz nexx kask yazıp daha farklı modellere bakabilirsiniz ceket ve eldivenler için de alpinestars'ın kendi sitesine bakın güncel stoklar ve güncel ürünler orada ona göre model araştırıp uygun fiyatlı bir yerden alabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iyi yapmışsınız hocam bu kategorıden bir şey anlamam ama en ıyısını almak en mantıklı hayırlı olsun şimdiden
Teşekkür ederim hocam

Son düzenleme:
Geri