Sapphire rx 5600xt alınır mı

Masyta

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
612
Şimdi rx serisine güvenmiyorum bunun yeri rtx 2060 ventus xs alcaktım bunun fiyatı 600 tl daha uygun bunu alırsam ne gibi problemler yaşarım
Ray tracing ilerde her oyuna çıkarsa kullanırım
Sıcaklık değerleri nasıldır

Ayriyeten sapphirede hiç kullanan tanıdığım yok bi kaç yerde kar 1 sene sonra yandı filan diyen var
Hem amd v hemde sapphire e güvenemiyorum

Sorunları son güncellemeler ile düzeltildi şuan iyi durumda RX serisi kartlar. Sapphire'in hangi modelini alacaksınız? Bence XFX markasına da bakın.

Sorunları son güncellemeler ile düzeltildi şuan iyi durumda RX serisi kartlar. Sapphire'in hangi modelini alacaksınız? Bence XFX markasına da bakın.
Rx 5600xt pulse modeline baktım

ŞÖYLE SÖYLİYİM 5500XT RX 580 DEN BİR TIK İLERİDE VE DAHA SERİN VE STABİL ÇALIŞIYOR ARTI OLARAK DA YENİ NESİL BİR KART VE 5600 BAYA GÜÇLÜ BİR KART
BİR DE AMD ISI PROBLEMNİNİ ÇÖZDÜ ARTIK İÇİN RAHAT OLSUN SADECE MARKALARI İYİ SEÇ MSİ ASUS İNNO3D SAPHİRE GİBİ MARKALAR ÖNERİRİM

ŞÖYLE SÖYLİYİM 5500XT RX 580 DEN BİR TIK İLERİDE VE DAHA SERİN VE STABİL ÇALIŞIYOR ARTI OLARAK DA YENİ NESİL BİR KART VE 5600 BAYA GÜÇLÜ BİR KART
BİR DE AMD ISI PROBLEMNİNİ ÇÖZDÜ ARTIK İÇİN RAHAT OLSUN SADECE MARKALARI İYİ SEÇ MSİ Asus İNNO3D SAPHİRE GİBİ MARKALAR ÖNERİRİM
Küçük harf kardeşim yasak

Bence rx5600 xt den yürü derim.Çünkü rtx olayını düz 2060ta ne kadar kullanabilirsin ? kaç yıl verim alırsın ? eminimki bundan sadece 1 yıl sonraki oyunları bile ultra ayarlarda rtx açık 60 fps -70 fps anca oynarsın.demek istediğim şu ki 2060s alabilirsen minimum eyvallah kaçırma RTX al derim ama.Düz rtx 2060 ile rtx açık ne kadar akıcı oynarsın bilmiyorum benim kişisel görüşürüm bu yüzden 5600xt al derim.

Xfx Rx 5600 xt thic 2 tavsiye ederim. 2k ultra ayar minimum 70 fps altına düşmedim hiç bir oyunda (apex, nfs, warzone vs)

Sıcaklık değerleri nedir? Bazi gruplarda gördüm de XFX alinmaz vs. diyorlar.
Şuandaki en düşük RPM de çalışan Ekran kartı RX 5600 XT THICC III ULTRA 900 RPM de çalışıyor. ROG Strix ise 1700. ARTTIRIN fan hızını düzelir. GDDR6 da bütün ekran kartları 1600 RPM de çalışıyor en iyisi RX 5600 XT THICC III ULTRA çıkıyor. Fan hızları düşük geliyor.

Sıcaklık değerleri nedir? Bazi gruplarda gördüm de XFX alinmaz vs. diyorlar.
Eğer oto ayarlardaysa fan deviri çok düşükte calısıyor ve ısınıyor. Amd radeon adrenalin uygulamasından kendi fan profilimi olusturdum 60 dereceyi gecmiyor suan ve performansı cok iyi. XFX iyi bir marka yurtdışında çok popüler malzeme kalitesi çok iyi, güvenle alabilirsiniz

Eğer oto ayarlardaysa fan deviri çok düşükte calısıyor ve ısınıyor. AMD radeon adrenalin uygulamasından kendi fan profilimi olusturdum 60 dereceyi gecmiyor suan ve performansı cok iyi. XFX iyi bir marka yurtdışında çok popüler malzeme kalitesi çok iyi, güvenle alabilirsiniz
O ayarı atma şansın var mı ? Ben de cuma günü aldım kartı gelmesini bekliyorum.

Geri