Kendi Bilgisayarımdan Minecraft Sunucusu Açabilir Miyim?

Lrkende

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
253
Twitch yayınlarında kullanmalık ve 7/24 aktif olmasına gerek olmayan bir sunucu açmak istiyorum. Maddi olarak sıkıntıda olduğum için bu işe para veremem. Kendi bilgisayarımın RAM'i 16 GB bunun birazını kullanarak sunucu açabilir miyim?

Açabilirsin fakat herkese açman için biraz uğraşman lazım, youtube üzerinde rehberler vardır

Açabilirsin fakat herkese açman için biraz uğraşman lazım, youtube üzerinde rehberler vardır
İlk olarak bilgisayara zararı olur mu? İkinci olarak Domain gerekiyormuş sanırım, ücretsiz Domain var mı ve son olarak benim adresimi sunucunun ip'sinden öğrenmek mümkün müdür?

Java sunucu ise Minecraft bunun için server dosyasını veriyor açabilirsiniz ama 7/24 açık olmaz bilgisayarı kapattığınız zaman kapanır.

İlk olarak bilgisayara zararı olur mu? İkinci olarak Domain gerekiyormuş sanırım, ücretsiz Domain var mı ve son olarak benim adresimi sunucunun ip'sinden öğrenmek mümkün müdür?
domain olarak .tk kullanabilirsin. Bilgisayara zararı olmaz. Evet domain üzerinden ipnizi görebilirler

Herkese açık yapabilmem için bir rehber videosu atabilir misiniz? IP gizlemenin yolu yok mudur? Adresimin ifşa olmasını istemem.

Herkese açık yapabilmem için bir rehber videosu atabilir misiniz? IP gizlemenin yolu yok mudur? Adresimin ifşa olmasını istemem.
Bir makalem vardı bulursam atarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,286
Üyeler
190,721
Son üye
Scobyduu
Geri