Yardım Ekran kartımı 2. elde kaç TL'ye satabilirim?

bipolar

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
343
Arkadaşlar iyi günler. Elimde gümrük ihalesinden alınmış kutusuz fakat sıfır MSI GAMİNG Z TRIO RTX3070 ekran kartı var. Kaç TL'ye satabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Tüm testlerini yaptım ürünlerde herhangi bir sorun yok.

Arkadaşlar iyi günler. Elimde gümrük ihalesinden alınmış kutusuz fakat sıfır MSI GAMİNG Z TRIO RTX3070 ekran kartı var. Kaç TL'ye satabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Tüm testlerini yaptım ürünlerde herhangi bir sorun yok.
Hocam yanlış anlamayın ama kaç liraya aldınız birde o ihaleye nasıl giriyoruz

Garantisi falan da yoktur sanırım. O zaman 12K civarına alıcı bulur diye düşünüyorum.

Hocam yanlış anlamayın ama kaç liraya aldınız birde o ihaleye nasıl giriyoruz
Hocam ihaleye girme işi nasıl oluyor bilmiyorum ama ben 5 adet gaming z trio rtx 3070'i 30.000 TL'ye aldım. Benim eniştem bu işlerle uğraşıyor. Bende o dedi de aldım.
Post automatically merged:

Garantisi falan da yoktur sanırım. O zaman 12K civarına alıcı bulur diye düşünüyorum.
yok hocam garanti kutu yok sadece dışında bir poşet oluyor ya elektronik aletlerin ondan var.

Peki en kötü ihtimalle 10k civarına satabilir miyim?

Hocam ihaleye girme işi nasıl oluyor bilmiyorum ama ben 5 adet gaming z trio rtx 3070'i 30.000 TL'ye aldım. Benim eniştem bu işlerle uğraşıyor. Bende o dedi de aldım.

yok hocam garanti kutu yok sadece dışında bir poşet oluyor ya elektronik aletlerin ondan var.

Peki en kötü ihtimalle 10k civarına satabilir miyim?
Hayır sanmıyorum garantili modeller 9.5k civarların da.

diğer modeller ama garantili z trio
pazarlıkla 10k ya bırakır büyük ihtimalle getle 10550ye koymuş.
yurtdışı sıfır olarak baktım ben hocam

ürün sıfır ve yurtdışı cihazı çünkü elimdeki hiç kullanılmamış ürün

yurtdışı sıfır olarak baktım ben hocam

ürün sıfır ve yurtdışı cihazı çünkü elimdeki hiç kullanılmamış ürün
kutusu faturası olmayan bir ürün için sıfır ibaresiyle bilmiyorum şansınızı deneyin ama ben 2 yıl garantili ürünü tercih ederdim.

Geri