❌İndirim Bitti! 🔥WD Black SN850 PCie 4.0 7000mb/5300mb 1 TB SSD 1865 TL🔥

Ben tokattayim sen daha merkezi bir yerdeysen sana daha erken gelmiş olabilir bana aldığımda bile tahmini teslimatı 29 cuma olarak göstermişlerdi sözünde duracaklar gibi
Son olmadı o mesaj sanırım :D Ben 13 Temmuzda almıştım bugün ulaştı Ankara'dayım.

17B87C90-334D-41D4-A02B-5488CCCF9EC5.jpeg

Geldi bugün çok şükür.

Dostlar ssd yi hali hazırdaki bilgisayarınıza ek olarak montajlıcaksanız ,ilk taktığınızda ssdyi görmez pc.Aygıt yöneticisinden sabit diske tıklayın ve pcnin SSDyi görüp görmediğini kontrol edin . Doğru montaj sonrasında görecektir . Pcde ssdyi

Pcde ssdyi Görmesi için;

Başlat > Bilgisayar yönetimi > disk yönetimi > aldığınız bu WD ssdyi tıklayıp sağ tık yapın.

Çıkan en üstteki yazıya basın ve ssd artık pcde aktif olacaktır.

SSD sağlığını , okuma yazma hızını kontrol etme amaçlı olarak ise CrystalDiskInfo , CrystalDıskMark programlarından SSD sağlığını kontrol edip gönül rahatlığıyla kullanmaya başlayabilirsiniz :)

ben üstteki açma bandını bıçakla kestim açmak için başka hiçbir şeye dokunmadım şimdi takıcam windows kurcam şu an yazdığım pc deki ssd ile yazdığım son yazı olabilir. Görüşürüz WD Blue PCIe 3.0 250GB merhaba WD Black PCIe 4.0 1TB
Muazzam hızı var ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,265
Üyeler
184,911
Son üye
apollo2135
Geri