Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥WD Black SN850 PCie 4.0 7000mb/5300mb 1 TB SSD 1865 TL🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Ayhan gener
Teşekkür ederim spariş verdim simdi 😀
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler bu ssdyi aldım ama garanti olayı nasıl olacak amazon germany'de sıkıntı yaşayan oldu mu hiç
amazon 2 yıl boyunca garanti veriyor olaki bir sıkıntı oldu amazon oaranı iade ediyor

SadeceSeyf

80+ Gold
M2 ssd geldi garanti kağıdını söktüm dalgınlıkla :D Ama canavar gibi ha ri k dostum ha ri ka
hqdefault.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Ayhan gener
teşekkürler 12 temmuzda aldim cuma gecesi turkiyeye geldi sonra hic hareket yoktu öğlen sendeo diye bi kargo firması getirdi bende hala şaşkınım :D
aynen banada sendeo getirdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

M2 ssd geldi garanti kağıdını söktüm dalgınlıkla :D Ama canavar gibi ha ri k dostum ha ri ka Alıntıyı görüntüle
alahdan ben fazla kurcalamamışım üzerindeki kağıdın garanti kağıdı olduğunu şimdi öğrendim :))

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Selçuk duraklar
Benimki cuma günü hollandadan uçakla kalktı ya pilot dünya turu yapıyor kafasina göre yada Esad uçağı vurdu inşallah bir gün bana getirirler ssdyi tüm parçalarım hazır ssd yuzune PC açamıyorum

Benimki cuma günü hollandadan uçakla kalktı ya pilot dünya turu yapıyor kafasina göre yada Esad uçağı vurdu inşallah bir gün bana getirirler ssdyi tüm parçalarım hazır ssd yuzune PC açamıyorum
Benimki de cuma günü kalkmıştı şu an dağıtımda güncellememiş olabilirler arada bi largo takip nosu varsa sorgula derim

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1

SadeceSeyf

80+ Gold
Garanti kağıdı nerede oluyor tam biz de sokmeyelim yanlislikla 😀
Üstünde ki etiket var ya hocam. O garantiden çıkartıyormus sokersen ben firlattip attım bdhs

Üstünde ki etiket var ya hocam. O garantiden çıkartıyormus sokersen ben firlattip attım bdhs
ben üstteki açma bandını bıçakla kestim açmak için başka hiçbir şeye dokunmadım şimdi takıcam windows kurcam şu an yazdığım pc deki ssd ile yazdığım son yazı olabilir. Görüşürüz WD Blue PCIe 3.0 250GB merhaba WD Black PCIe 4.0 1TB

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Selçuk duraklar
Benimki de cuma günü kalkmıştı şu an dağıtımda güncellememiş olabilirler arada bi largo takip nosu varsa sorgula derim
Ben tokattayim sen daha merkezi bir yerdeysen sana daha erken gelmiş olabilir bana aldığımda bile tahmini teslimatı 29 cuma olarak göstermişlerdi sözünde duracaklar gibi

Top Bottom