MestanMuraT
80+
- Reaksiyon skoru
- 118
bu tuşları takabilir miyim? takarsam klavyem mekanik gibi ses çıkarır mı yoksa bir akıllı ben miyim?
bir akıllı sensin kankabu tuşları takabilir miyim? takarsam klavyem mekanik gibi ses çıkarır mı yoksa bir akıllı ben miyim?
mekanik klavye önerin var mıdırbir akıllı sensin kanka![]()
Önerim yok ama bütçen varsa razer yoksa otemu switch kullanan klavyeleri al Gamepower saber Rgb iyi mesela fiyatı bi ara 350ye düştümekanik klavye önerin var mıdır
Önerim yok ama bütçen varsa razer yoksa otemu switch kullanan klavyeleri al Gamepower saber Rgb iyi mesela fiyatı bi ara 350ye düştü
Hocam bütün tuşları mekanik değil bununBloody B418 Q Usb Multimedya Mekanik, Gri : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Bloody B418 Q Usb Multimedya Mekanik, Gri : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu nasıl bloody setim var şu an hem bozmamış olurum
Bloody eskidi sırf seti bozmamak icin diyosan bende klavye razer kulaklık Asus mouse steelseriesBloody B418 Q Usb Multimedya Mekanik, Gri : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Bloody B418 Q Usb Multimedya Mekanik, Gri : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu nasıl bloody setim var şu an hem bozmamış olurum
aynı anda 5 tuşa basabileyim gecikmesi az olsun mekanik ses çıkarsın bide kırmızı ışıklı olsun yeterKlavyeden anlamam fakat Banana split switch isimli switch var sesi çok güzel![]()
Rampage kb 48 di sanırsam rainbow renkaynı anda 5 tuşa basabileyim gecikmesi az olsun mekanik ses çıkarsın bide kırmızı ışıklı olsun yeter
e bu güzelRampage kb 48 di sanırsam rainbow renk
Rampage kb 48 di sanırsam rainbow renk