Psu Kablosundan Cızirti Geli̇yor Lütfen Yardim

Ark sonucunda yangın bile olma durumu vardır iletken tel temas halinde cızırtı geliyorsa tam anlamıyla iletim sağlanmış sayılmaz bilgisayarcidan kaliteli PSU kablosu alıp denemeni tavsiye ederim

Ark sonucunda yangın bile olma durumu vardır iletken tel temas halinde cızırtı geliyorsa tam anlamıyla iletim sağlanmış sayılmaz bilgisayarcidan kaliteli PSU kablosu alıp denemeni tavsiye ederim
aynı marka alamam mı acaba ? kabloların woltaj sayısı da oluyor sanırım?

evet hocam suan baktım ittirmediğimde de geliyor ittirince de . daha itilmiyor . sesini zar zor kulagımıdayayarak duyuyrum zaten
Hocam ittirmediğinizde geldiğine emin misiniz? Psuyu kapatın ses geliyor mu diye bakın. Birkaç dakika sonra psuyu açın. Sonrasında durumu yazın.

Yok hayır marka fark etmiyor sadece kaliteli kalın kablo al yeterli
peki w farklılıkları olmuyor mu atıyorum birinde 15w birinde 20w yazmaz mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ittirmediğinizde geldiğine emin misiniz? Psuyu kapatın ses geliyor mu diye bakın. Birkaç dakika sonra psuyu açın. Sonrasında durumu yazın.
hocam pc acıkken mi psu tusunu kapatayım?

ittirmediğimde de geliyor

Yok onlar ne alaka üstünde de yazmaz zaten 220v PSU kablosu standart olur sadece kalınlık kalite filan değişiyor
kutudan aynı şekilde cıkan ulusslararası başlıklı da var hocam dönüştürücü alıp onu da denesem mi

hocam psu ile birlikte gönderin, bu çok tehlikeli bi durum çalıştrımayın daha fazla
2 haftadır kullanıyorum sorun cıkmamıştı . psu kutusunda uluslararası baslık da var onu denesemmi acaba?

kutudan aynı şekilde cıkan ulusslararası başlıklı da var hocam dönüştürücü alıp onu da denesem mi

2 haftadır kullanıyorum sorun cıkmamıştı . psu kutusunda uluslararası baslık da var onu denesemmi acaba?
Dönüştürücü ne kadar sağlıklı tartışılır

Fanlar çalışmıyorken psu kablosunda çok az bi cızırtı sesi geliyordu kabloyu ittirdigimde daha da azaldı neredeyse kulağımı dibine goturmedikce duyulmuyor ama tabi endişelendiriyor açıkçası. Nedeni nedir?. Pcde sorun olur mu aynı kablodan sipariş edebilir miyim sizce ya da sorun çıkarmaz mi (psu kutusunda Avrupa girişi kablo da var) =|
hocam kablo biraz dışarda değil mi? ben de o kısım full içerde

1659038205592.png

1659038205592.png

Ekler

• 20220728_230316.jpg
    20220728_230316.jpg
    447.6 KB · Hit: 40
  • 20220728_230236.jpg