Efem1905
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 753
Psu ters takılıyor hocam kasaya onu demeye çalışmışDiğerleri düz takilmis diyor hocam siz ise ters . Ama olması gerektiği gibi takılmış demişsiniz pek anlamadım dogrusu
Psu ters takılıyor hocam kasaya onu demeye çalışmışDiğerleri düz takilmis diyor hocam siz ise ters . Ama olması gerektiği gibi takılmış demişsiniz pek anlamadım dogrusu
Olması gereken ters takılması yani fanın aşağı gelmesi.Diğerleri düz takilmis diyor hocam siz ise ters . Ama olması gerektiği gibi takılmış demişsiniz pek anlamadım dogrusu
Yazının ters olması sorun olmaz benimde yazı tersPeki düz takilmis ise yazı neden ters acaba? Fan fotosunuda birakayim altta böyle
mantıken öyle oluyor doğru yani boşver sen psu yuTam tersi olsaydı yazı düz olsaydı oz aman da fan üstte kalırdı değilmi hocam yani yanlış olurdu
Olması gereken ters takılması yani fanın aşağı gelmesi.
Tam tersi olsaydı yazı düz olsaydı oz aman da fan üstte kalırdı değilmi hocam yani yanlış olurduPsu ters takılıyor hocam kasaya onu demeye çalışmış
Yani yanlış demek doğru olmaz ama tavsiye edilen fanın aşağı bakması.Tam tersi olsaydı yazı düz olsaydı oz aman da fan üstte kalırdı değilmi hocam yani yanlış olurdu
mantıken öyle oluyor doğru yani boşver sen psu yu
Psu ters takılıyor hocam kasaya onu demeye çalışmış
Olması gereken ters takılması yani fanın aşağı gelmesi.
Peki kablo cızırtı nedeni ne sizce pc kapatınca mors fare internet kablosu ışığı da yanıyor yani akım varken cızırtı devam ediyor ama fişi çekince yok (vatan ya da teknosadan yenisini mi alsam yada aldığım siteye yollayıp yenisini mi istesem )Yazının ters olması sorun olmaz benimde yazı ters![]()
Cızırtıdan kastın ne? PC kapattıktan osnra ışıkların yanması normal. Biostan Erp_ready özelliği açarsan yanmaz.
forum.donanimarsivi.com