Dying Light'ın hangi sürümünü ya da dlc'sini almalıyım

WörWind

80+ Silver
Reaksiyon skoru
4,021
Arkadaşlar Steamde şuan Dying Light ve Dying Light Enhanced Edition aynı fiyatta hangisini almalıyım. Yani bir farkı olur mu almanın? Ayrıca bir tanede 23 TL'lik DLC'li versiyonu var onu almak mı mantıklı olur? Ayrıca o 23 TL'lik versiyon DLC mi yoksa oyunla birlikte gelen DLC mi? Bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler.

Arkadaşlar Steamde şuan Dying Light ve Dying Light Enhanced Edition aynı fiyatta hangisini almalıyım. Yani bir farkı olur mu almanın? Ayrıca bir tanede 23 TL'lik DLC'li versiyonu var onu almak mı mantıklı olur? Ayrıca o 23 TL'lik versiyon DLC mi yoksa oyunla birlikte gelen DLC mi? Bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler.
ben enchanced edition'u alacağım bugün. Ayrıca o sadece DLC paketi oyunla birlikte gelmiyor.

24,75 TL'lik Dying Light Definitive Edition alıyorsun hem Dying Light hemde 27 Adet DLC sahibi oluyorsun Definite Edition al kesinlikle.

full paket almanı onerırım oyun uzun soluklu xunku ve arkadasın varsa öyle daha eğlenceli olacaktır.

ben enchanced edition'u alacağım bugün. Ayrıca o sadece DLC paketi oyunla birlikte gelmiyor.
Definitive Edition'nun "Paket Bilgileri" Kısmına bakarsan oyununda olduğunu görürsün, 27 Adet DLC Paketi + Dying Light içeriyor.

Düzeltiyorum definitive edition u al en dolusu o. Oyunu oynarken de beraber takılabilir. Birbirimize item atabiliriz. Ben mesela şans eseri bir Türk ün verdiği itemlerle götürüyorum oyunu. O oyun sonuna gelmiş kasmışta kasmış bana silah atmıştı. Bütün oyun o silahlarla bile götürürsün ama ben biraz zorluk artsın diye kendi yaptıklarımı kullanıyorum ihtiyaç halinde onları takıyorum mesela. Oyun oynayacağınızda haber verin birlikte girelim size silah ilk yardım malzemesi filan vereyim.

Definitive Edition'nun "Paket Bilgileri" Kısmına bakarsan oyununda olduğunu görürsün, 27 Adet DLC Paketi + Dying Light içeriyor.
bilgilendirme için teşekkürler, 1 adet dlc paketi var onunla karıştırmışım.

Hocam en full versiyonu almak mantıklı

Hocam dediğiniz o her şey dahil oyunla birlikte gelen DLC'li sürümün linki atarmısınız?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,451
Üyeler
185,730
Son üye
infaz
Geri