Başlamanın Tam Zamanı!

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
61,537
Yarın 1 Ağustos, üstelik pazartesi. Ne yapmak istiyorsan bugünden planla, yarın başla. Ders çalışmaya başla, spor yapmaya başla, başlamak istediğin herhangi bir şeye yarından itibaren başla. Başlamak için çok iyi bir zaman, Hem Ağustos'un 1'i olması hem de pazartesiye denk gelmesi motivasyon anlamında da psikolojik olarak güdülenmenizi sağlar.

Son düzenleme:
Yarın 1 Ağustos, üstelik Pazartesi. Ne yapmak istiyorsan bugünden planla, yarın başla. Ders çalışmaya başla, spor yapmaya başla, başlamak istediğin herhangi bir şeye yarından itibaren başla. Başlamak için çok iyi bir zaman, Hem Ağustos'un 1'i olması hem de Pazartesiye denk gelmesi motivasyon anlamında da psikolojik olarak güdülenmenizi sağlar.
Az önce hedef koydum, 1 hafta sekerli icecekleri içmeyecem. Simdilik bu olsun.

neyi neden kaybediyorsak %40 budur 1 ağustos olsun başlayacağım pazartesi olsun başlayacağım saat tama gelsin başlayacağım eğer şuan mümkün ne varsa şimdi başlamak yarını beklememek lazım

Yarın 1 Ağustos, üstelik Pazartesi. Ne yapmak istiyorsan bugünden planla, yarın başla. Ders çalışmaya başla, spor yapmaya başla, başlamak istediğin herhangi bir şeye yarından itibaren başla. Başlamak için çok iyi bir zaman, Hem Ağustos'un 1'i olması hem de Pazartesiye denk gelmesi motivasyon anlamında da psikolojik olarak güdülenmenizi sağlar.
okurken yoruldum en iyisi gidip biraz uzanayım

şuan ki planım
düzenli spor
düzenli kitap okuma
(yazarken yoruldum o kadar uyuşuk oldum)

Hazır zaman varken LOL + DOTA Günde 25 Saat 2MN Shaco Main kasıp 180 kilo olma yolunda ilerlerken 15 bin saat yaparım o.O2o.O2 BASKARDEŞİMBASBASBASBAS

Çalışmaya devam pek bir hedefim yok bu sebeple

Konuyla alakasız ama 1 ayda TYT Matematik bitermi sizce?

bas baba bas bas bas zyzz olcaz yada y. gibi ortada kalcaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

biter
Ege Fitness , Kadir Hocam ve Savaş Cebeci motivasyonu ala ala bas kardeşim bas hepsi dümen bunların steroid falan o.O2

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,675
Üyeler
192,766
Son üye
Fevzy
Geri