stereohearts
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 16,599
ONE PIECE MI? BRRRRRRRRRAAAAAAAAĞAAHHAAHAH1000 Bölümlük animeye başlama vakti yeaaa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
LETS GO
ONE PIECE MI? BRRRRRRRRRAAAAAAAAĞAAHHAAHAH1000 Bölümlük animeye başlama vakti yeaaa
LETS GO
Naruto'dan sonra sarmicak ama sırf one piece bitirdim demek için izlicemONE PIECE MI? BRRRRRRRRRAAAAAAAAĞAAHHAAHAH
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Chotto matte yor-san
Profil fotoğrafımı naruto yapıcam ama forumun yarısı daha yapar diye korkuyorum. Başıma teşkilat çöktü usta yaptığım eski ppleri bile bulup ya banner ya da pp yapıyolar imdatNaruto'dan sonra sarmicak ama sırf one piece bitirdim demek için izlicem
Chotto matte yor-san
anakin abim yakışmadışuan ki planım
düzenli spor
düzenli kitap okuma
(yazarken yoruldum o kadar uyuşuk oldum)
2 dk biraz uzayda gezincem ben.anakin abim yakışmadı
NoluyorrYarın 1 Ağustos, üstelik pazartesi. Ne yapmak istiyorsan bugünden planla, yarın başla. Ders çalışmaya başla, spor yapmaya başla, başlamak istediğin herhangi bir şeye yarından itibaren başla. Başlamak için çok iyi bir zaman, Hem Ağustos'un 1'i olması hem de pazartesiye denk gelmesi motivasyon anlamında da psikolojik olarak güdülenmenizi sağlar.
Başladım bugündenTyt’ye başlayacaklar için konuşayım: başlayın, yarının fırsatını kaçırmayın. Yeterince dinlendiniz zaten, eylül ayını beklemeyin kesinlikle.
r2 yu unutma2 dk biraz uzayda gezincem ben.
R2d2?r2 yu unutma
pardon vader abi anakin demiycektimR2d2?
Dostum burası karanlık taraf burda onlardan yok ya.