Başlamanın Tam Zamanı!

Geçmiş zamanı düzeltme zamanı o zaman

Planladım. Yarın group şirketimizi açıcağım ve sitesini halledeceğim.

Çalışan için yarın iş günü pazartesi sendromu var yani moral bozuk oluyor ne yapalım daha 😅

Yarın 1 Ağustos, üstelik Pazartesi. Ne yapmak istiyorsan bugünden planla, yarın başla. Ders çalışmaya başla, spor yapmaya başla, başlamak istediğin herhangi bir şeye yarından itibaren başla. Başlamak için çok iyi bir zaman, Hem Ağustos'un 1'i olması hem de Pazartesiye denk gelmesi motivasyon anlamında da psikolojik olarak güdülenmenizi sağlar.
kahve içmek hocam

Tyt’ye başlayacaklar için konuşayım: başlayın, yarının fırsatını kaçırmayın. Yeterince dinlendiniz zaten, eylül ayını beklemeyin kesinlikle.

Yarın 1 Ağustos, üstelik Pazartesi. Ne yapmak istiyorsan bugünden planla, yarın başla. Ders çalışmaya başla, spor yapmaya başla, başlamak istediğin herhangi bir şeye yarından itibaren başla. Başlamak için çok iyi bir zaman, Hem Ağustos'un 1'i olması hem de Pazartesiye denk gelmesi motivasyon anlamında da psikolojik olarak güdülenmenizi sağlar.
Baya motive olduk sayende 🥲
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çalışmaya devam pek bir hedefim yok bu sebeple
Bu ben

Teşekkürler her hafta pazartesi ders calısmaya baslamaya calisiyorum insallah bu pazartesi basliyacagim

Bu arada TYT matematigi okullar baslayana kadar bitirebilir miyim

Bu tür işlere başlamak için haftalık yada daha kötüsü aylık terimlere bakmayın saat olarakta bakmayın bu islere saniyesinde dakikasında başlamalısınız

Yarın olan yapmaya başlarım.

Başlamıştım zaten.

Geri