Nasıl zayiflayabilirim

1BYPanda

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
134
Biliyorum bunu gidip diyetisyen vs konusmam lazım ama sizede sormak istedim cevaplarsaniz sevinirim

En kolay yol akşam 6-7 den sonra ağzına bidey sürme bi kaç günde farkediyorsun.

Dostum öncelikle istekli olmalısın.Ben bir ayda hem diyet hem de spor ile 8 kilogram verdim.Her şey irade'ne bağlı..

• Beğen
Reaksiyonlar: baid
Akşam yemeğini erken yapacaksın.
Şekeri hayatından çıkaracaksın (sütlü tatlılar gene akar)
Fast Food uzak duracaksın ekmek kahvaltı da yersen ye, diğer türlü öğünlerinde olmasın.
Gün içerisinde açlık hissettiğinizde meyve yiyin.
Şu an 1 ayda 9 kilo vermiş biri olarak gazlı içecek ve ekmeği hayatımdan çıkardım.
Yürüyüş yapıyorum yüzme öğreniyorum, aç hissettiğimde meyve yiyorum.

Akşam yemeğini erken yapacaksın.
Şekeri hayatından çıkaracaksın (sütlü tatlılar gene akar)
Fast Food uzak duracaksın ekmek kahvaltı da yersen ye, diğer türlü öğünlerinde olmasın.
Gün içerisinde açlık hissettiğinizde meyve yiyin.
Şu an 1 ayda 9 kilo vermiş biri olarak gazlı içecek ve ekmeği hayatımdan çıkardım.
Yürüyüş yapıyorum yüzme öğreniyorum, aç hissettiğimde meyve yiyorum.
Bunları bi anda kesersem sorun olmaz demi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sıkı diyet ve sporla ister istemez deli gibi kilo veriyosun sadece disiplinli olman yeter
1 1,5 ay gibi verir miyim bu istikrarla

Dostum öncelikle istekli olmalısın.Ben bir ayda hem diyet hem de spor ile 8 kilogram verdim.Her şey irade'ne bağlı..
Spor olarak ne yaptınız acaba

Bunları bi anda kesersem sorun olmaz demi

1 1,5 ay gibi verir miyim bu istikrarla
Spor yapmayacaksan sorun olmaz.
Bizimkiler bana bir çay aldı ve onu içiyorum sabahları ondan sonra kahvaltı ve akşam yemeği. İştah olarak ilk günlerde neredeyse çayın tokluğunu hissediyordum ve baya iyi geliyordu şu an ise vücudum alıştı çok fazla yeme isteği gelmiyor.
Ekstra bir çabam yok ailem ne yapıyorsa onları yiyorum sadece sen diyette iyi gidiyorsun al baklava diyen anneannemle hafif atışmıştım.

Hocam ekmek sadece sabahleyin yiyin. Acıktığınızda su için ama suyu çok kaçırmayın. Akşam 6'dan sonra hiç bir şey yemeyin sadece su içebilirsiniz kalorisiz çünkü. Şeker,un,tuz dozunda yiyin. Günde 2 öğün yiyin. Kalori yakımını arttırmak için bisiklet sürün veya yürüyüş yapın.

Beyaz ekmek
Kola
Cips
Gazlı şekerli içecekler
Hamburger tarzı fasfoot besinleri
Vb gibi gıdalardan mümkün olduğunca uzak dur uykuya dikkat et akşam 7 den sonra bişey yeme spor yap düzenli olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,992
Üyeler
200,561
Son üye
FLOXİ

Geri