Cod oynarken pc komple kapanıyor

Reaksiyon skoru
34
Evet beyler sistemim ryzen 5 3600 işlemci anakart msi b450 pro corsair 2x8 3000 mhz ram ekran kartı msi rx 5700 ekran kartı psu corsair 650 wat 80 olus ama bu sistemde cod warzone oynarken pc komple kapanıyor onun haricinde odyseyy onuyoruz onda hiç bir sorun yok

Evet beyler sistemim ryzen 5 3600 işlemci anakart MSI b450 pro Corsair 2x8 3000 mhz RAM ekran kartı MSI rx 5700 ekran kartı PSU Corsair 650 wat 80 olus ama bu sistemde cod warzone oynarken PC komple kapanıyor onun haricinde odyseyy onuyoruz onda hiç bir sorun yok
sıcaklıklar?

CPU-GPU sıcaklık / kullanım değerleriniz ne durumda hocam?

CPU-GPU sıcaklık / kullanım değerleriniz ne durumda hocam?
sıcaklıklar normal işlemci 68 filan ekran kartı 70 üstünü görmedim daha hiç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekran kartını iki defa söküp yeniden taktım bios pilini çıkartıp 10 dakika bekleyip taktım yine sorun düzelmedi bazen 7 saat oynuyoruz yapmıyor bazen hiç oynatmıyor oyunu sistemi geçen ayın 25inde ütopyadan aldık

ekran kartını iki defa söküp yeniden taktım bios pilini çıkartıp 10 dakika bekleyip taktım yine sorun düzelmedi bazen 7 saat oynuyoruz yapmıyor bazen hiç oynatmıyor oyunu sistemi geçen ayın 25inde ütopyadan aldık
windows orjinal lisanslı bu arada

kapanmayan pc ni olur at gitsin amaan :D:D:D tabii ki şaka :D

Bir problem yok sıcaklıklarda zararlı bir yazılım yapıyor olmasın her türlü şey beklenir pc bana sövüyor diyeni bile duydum ben

windows orjinal lisanslı bu arada
bi tam tarama yaparmısın

bi tam tarama yaparmısın
bunu bir deneyelim coda güncelleme geldi o yüklensin bunla tarayıp tekrar bir oynamak lazım

kapanmayan PC ni olur at gitsin amaan :D:D:D tabii ki şaka :D

Bir problem yok sıcaklıklarda zararlı bir yazılım yapıyor olmasın her türlü şey beklenir PC bana sövüyor diyeni bile duydum ben
daha o biçim sitelere bile girmedik uygulamaları filan hep direk sitelerinden indirdim :D

Ne anlatmak istediğini anladım hocam :D:D:D:D EFSANESİN

Bu hergün mü oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,406
Üyeler
186,888
Son üye
arazhzhara25
Geri