Yardım Hangi 50cc motoru almalıyım?

Bergee

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,681

Birkere çin malına güvendim yuki enzo 50 ye köprüde kayış koptu…daha 700km deydi.aynı gün sattım motoru sym orbit 50 aldım 14.000km bindim 2 sene bir kere yolda bırakmadı seramik motor iyidir.şimdide honda dio dayım😄

Kuba türk malı mı ? Bilmiyordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

50 cc lerde sadece b ehliywti yetiyor vergi sigorta yok birtek muayne var

Kuba türk malı mı ? Bilmiyordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

50 cc lerde sadece b ehliywti yetiyor vergi sigorta yok birtek muayne var
plaka paralı ehliyet paralı muayene paralı benzin uçuyor büyükşehirde değilse motor muayeneleri her ilde yok malesef

ben olsam elektrikli alirim bu kadar düşük cc için vergisi yok plaka derdi yok ehliyet derdi yok gene seçim senin :kekw:
vergı sıgorta ve ehlıyet gerekmıyor ( motorsıklet )

Bu zamanda önerecegim tek araç bu

Ekler

• 84804801-1CAA-47CC-9B85-16B81EBF71F0.jpeg
    84804801-1CAA-47CC-9B85-16B81EBF71F0.jpeg
    22.4 KB · Hit: 66
Birkere çin malına güvendim yuki enzo 50 ye köprüde kayış koptu…daha 700km deydi.aynı gün sattım motoru sym orbit 50 aldım 14.000km bindim 2 sene bir kere yolda bırakmadı seramik motor iyidir.şimdide honda dio dayım😄
Hocam o kayış olayı neredeyse tüm FP 50cc motorlarda mevcut. Zaten direkt kayışını değiştirilen bando kayış takıcam alır almaz. Üzerinde gelen kayışlar çok dandik oluyor. Onu bilerek zaten bu motora yöneldim. Hem Türkiyeye bir katkımız olsun kendi araçlarımızı alalım 😂 İtalya'ya oraya buraya yedireceğimize kendi ülkemize katkımız olsun 😂

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC
Neden 50cc istiyorsun ki?

Valla arkadaş 6.500'de Kuba Trendy diye bir motor satıyordu 15 K'ya aldım 5 bin km kullandım sonra bende sattım ve memnun kaldım. Kuba'dan pişman olmadım yani.

Bence bu tarz bir şey alıyorsan ve kendin kullanacaksan 10bin TL daha ekle düzgün bir "cbr 125 r" al enazından okula giderken dışarıda dolaşırken bir havan olur.

Bence bu tarz bir şey alıyorsan ve kendin kullanacaksan 10bin TL daha ekle düzgün bir "cbr 125 r" al enazından okula giderken dışarıda dolaşırken bir havan olur.
Adamın motor ehliyeti yok b ehliyet Max 50cc kabul ediyo Küba tk03 alıp 125cc yaptırılabilir ama o manuel

Geri