(steel)kerim53
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 238
Ben yani ikinci el sistem alcamda var ona 8gb ram bakıyom minig yapılmısmı
hocam 4gb la adam akıllı yapılmıyor bayağı zarara girersin 4gb ilehocam ekran kartının en az 4 gb olması gerekiyor 8 12 gb alabilirsen sana gayet yeterli olacaktır
hocam zaten dedimki en az 4 gb olması gerekiyor dedim alabilişrsen 8 12 gb al dedimhocam 4gb la adam akıllı yapılmıyor bayağı zarara girersin 4gb ile
Hocam ben minig yapmıcam sadece ikinci el gtx 1070 li bir sistem alcam fiyatıda biraz ucuz geldi bana aklımca heralde buna minig yapıldımı diye arastırıyorum tabi bunlar tahmini hiç kimse bilemez minig yapıldıgınıhocam ekran kartının en az 4 gb olması gerekiyor 8 12 gb alabilirsen sana gayet yeterli olacaktır
test yapman gerekiyor hocam bilgisayaraHocam ben minig yapmıcam sadece ikinci el gtx 1070 li bir sistem alcam fiyatıda biraz ucuz geldi bana aklımca heralde buna minig yapıldımı diye arastırıyorum tabi bunlar tahmini hiç kimse bilemez minig yapıldıgını
Hocam ben bildigim hiçbir testle minig olup olmadıgını bilemezsintest yapman gerekiyor hocam bilgisayara
diyeceğim ama fırınlama yapıyorlar karta hocam anlayabilirsek bi tek öyle anlayabiliriz yoksa anlayamayız adamın minig yaptığınıtest yapman gerekiyor hocam bilgisayara
Ayndiyeceğim ama fırınlama yapıyorlar karta hocam anlayabilirsek bi tek öyle anlayabiliriz yoksa anlayamayız adamın minig yaptığını
hocam sanırsam farkında değilsin ama dolar yükseliyor? bunlar yükseldikçe herşeye zam geliyor hocammETH daş çatlasın 1 ayı kaldı sonra yok olacak
yani? sen ne alcaksın ki anlamadımhocam sanırsam farkında değilsin ama dolar yükseliyor? bunlar yükseldikçe herşeye zam geliyor hocamm