YAYIN PC ÖNERİSİ

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
25000
Merhaba yayın açıp FİVEM, VALORANT, CSGO gibi oyunlar için darboğaz yapmayıp beni rahat tutucak sistem önerisi yaparmısınız bütçe 20-25k

intel amd tercihiniz varmı yoksa amd önercektim amd yayında daha iyi perfonmans veriyor işlemci olarak nvdia ise yayın render için daha iyi ama amd ekran kartlarıda oyun odaklı almak isterseniz önerebilirim benim önerim amd+nvdia

intel amd tercihiniz varmı yoksa amd önercektim amd yayında daha iyi perfonmans veriyor işlemci olarak nvdia ise yayın render için daha iyi ama amd ekran kartlarıda oyun odaklı almak isterseniz önerebilirim benim önerim amd+nvdi
intel amd tercihiniz varmı yoksa amd önercektim amd yayında daha iyi perfonmans veriyor işlemci olarak nvdia ise yayın render için daha iyi ama amd ekran kartlarıda oyun odaklı almak isterseniz önerebilirim benim önerim amd+nvdia

İşlemci intel tahmin ediyordum verdiğiniz öneri üzerine ikisi arasında kaldım 3070 ti ile beni 3 yıl gibi bir süre götürücek sistem olursa daha iyi olabilir

Merhaba yayın açıp FİVEM, VALORANT, CSGO gibi oyunlar için darboğaz yapmayıp beni rahat tutucak sistem önerisi yaparmısınız bütçe 20-25k

Ekran kartı rtx 3070 ti düşünüyorum

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Geri