Rx 6600 Pubg kasma sorunu

Reggae

80+
Reaksiyon skoru
18
İ5 11400,patriot 8x2 3000mhz ram, rx 6600 hangi pubg ayarlarında oynamalıyım

Bence en yüksekte.
Monitörünüz 144 Hz falansa ona göre grafik ayarlamak da mantıklı olur.

Steam pubg'den bahsediyorsan sistemin ne olursa olsun en düşük ayarlarda oynamak en doğrusu.

Bu bir fps oyunu olduğu için öncelik her zaman düşmanı daha önce fark etmeye bağlı. Düşük ayarlarda gereksiz detaylardan daha çok düşmanın yeri ön plana çıkıyor. Ayrıca fpsin de arttığı için fight anında hızlı tepki verip 1 adım öne geçebiliyorsun. Yerli yada yabancı bütün profesyonel oyuncuların ayarlarına bak herkes en düşükte oynar.

Bu bir fps oyunu olduğu için öncelik her zaman düşmanı daha önce fark etmeye bağlı. Düşük ayarlarda gereksiz detaylardan daha çok düşmanın yeri ön plana çıkıyor. Ayrıca fpsin de arttığı için fight anında hızlı tepki verip 1 adım öne geçebiliyorsun. Yerli yada yabancı bütün profesyonel oyuncuların ayarlarına bak herkes en düşükte oynar.
Kanka adam profesyonel değil ve kartı iyise çok gereksiz düşük mod valo da r5 3600 4.2 ghz oc 6600 var 16 gb var yüksekte oynuyorum herşeyi fpsim 250 300 arası hepte 1. Yada 2. Oluyorum bilek yoksa isterse low ds oyna.

Kanka adam profesyonel değil ve kartı iyise çok gereksiz düşük mod valo da r5 3600 4.2 ghz oc 6600 var 16 gb var yüksekte oynuyorum herşeyi fpsim 250 300 arası hepte 1. Yada 2. Oluyorum bilek yoksa isterse low ds oyna.
Kardeşim bahsettiğin olay valorant için geçerli olabilir ama pubg için geçerli değil. Mesala tr'den yada dünyadan bildiğin bir pubg oyuncusunun ismini yaz specs.gg sitesine pubg ayarlarını orda görebilirsin. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,058
Üyeler
197,356
Son üye
hungears
Geri