Intel i9 12900K için 360mm LCD beyaz sıvı soğutucu önerisi

SharPain

80+
Reaksiyon skoru
21
Arkadaşlar merhaba,

Beyaz bir kasa yapmaktayım i9 12900K işlemcim için 360mm beyaz renk LCD ekranlı bir sıvı soğutma almak istiyorum. Çok araştırdım ama beyaz renkte LCD ekranlı iyi bir sıvı soğutucu bulamadım. Tek bulabildiğim NZXT Kraken X73 bunu alırsam eğer Corsair'in QL120 RGB fanlarını takmak istiyorum bir sorun yaratır mı? Hangi soğutucuyu alırsam alayım Corsair'in QL120 fanlarını kullanmak istiyorum sıvı soğutmada performans kaybı yaşatır mı?

https://www.amazon.com.tr/dp/B08GWZFP7T/ref=cm_sw_r_apan_i_8XQ2MGD81XH4S4MXW59C?_encoding=UTF8&psc=1
bir lcd ekrana sahip değil ama en azından lian li ve 2000 lira daha ucuz belki pompa değişiyordur pek bilgim yok
LCD ekranlı diyor dostum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar merhaba,

Beyaz bir kasa yapmaktayım i9 12900K işlemcim için 360mm beyaz renk LCD ekranlı bir sıvı soğutma almak istiyorum. Çok araştırdım ama beyaz renkte LCD ekranlı iyi bir sıvı soğutucu bulamadım. Tek bulabildiğim NZXT Kraken X73 bunu alırsam eğer Corsair'in QL120 RGB fanlarını takmak istiyorum bir sorun yaratır mı? Hangi soğutucuyu alırsam alayım Corsair'in QL120 fanlarını kullanmak istiyorum sıvı soğutmada performans kaybı yaşatır mı?

LCD ekran istiyorsan X serisi değil Z serisine bakman lazım dostum.

Z73 önericem ama yok gibi beyazı. LCD ekransız olanlar var hep.

https://www.amazon.com.tr/dp/B08GWZFP7T/ref=cm_sw_r_apan_i_8XQ2MGD81XH4S4MXW59C?_encoding=UTF8&psc=1
bir lcd ekrana sahip değil ama en azından lian li ve 2000 lira daha ucuz belki pompa değişiyordur pek bilgim yok

Maalesef lcd ekran isteğim olduğu için buna yönelemiyorum yine de teşekkürler

LCD ekranlı diyor dostum.

LCD ekran istiyorsan X serisi değil Z serisine bakman lazım dostum.

Evet X serisi çok benzer olduğu için aynı sanmış Z serisinin beyaz versiyonu ne yazık ki Türkiye'de satılmıyor sanırım

Z73 önericem ama yok gibi beyazı. LCD ekransız olanlar var hep.

Aslında beyaz olanı var ama Türkiye'de yok resmi sitelerinde gördüm

Arkadaşlar merhaba,

Maalesef lcd ekran isteğim olduğu için buna yönelemiyorum yine de teşekkürler

Evet X serisi çok benzer olduğu için aynı sanmış Z serisinin beyaz versiyonu ne yazık ki Türkiye'de satılmıyor sanırım

Aslında beyaz olanı var ama Türkiye'de yok resmi sitelerinde gördüm
Sıkıntı o işte . K360 var ama o da siyah

Sonuç olarak ya beyaz olmayacak ya 240mm olacak ya ekranlı olmayacak. 3ü birden yok karar sizin

Corsair iCUE H150i Elite Capellix White CW-9060051-WW 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu ??

Gerçekten hem LCD ekranlı hem 360mm hemde beyaz olan hiçbir sıvı soğutma yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,497
Üyeler
185,114
Son üye
MTKrz
Geri