Yardım Beyaz sistem için nasıl bir sıvı soğutucu önerirsiniz ?

Krmm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
360
Beyaz sistem dizmeye karar verdim. Kasa ve fanlar lianli olacak. Sıvı soğutma konusunda kafam karışık. Lianli sıvı soğutucu almayı düşünmüyorum çünkü çok şikayet var. LCD olmasını istiyorum açıkçası fakat hem beyaz hem LCD'li düzgün bir model bulamadım. LCD fantazisinden vazgeçebilirim şart değil. Siz ne önerirsiniz ?

Konuyu takipteyim bende hydroshift 2 almayı düşünüyordum aynı özellikler bendede olacak

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm
Tam da böyle bir konu açmak üzereydim. Aynı durumdan bende müzdaribim. Tüm sistemi toparladım. Sadece sıvı soğutucu ve fan grubu kaldı. Uzun zamandır HydroShift II LCD-C arayışındayım fakat 12 Haziran sonrası üretilen ürünler Türkiye'de yok. Fan tarafında da doğru düzgün hiç bir yerde stok yok. Ne SL-INF ne TL Reverse fan. Yaklaşık 2 aydır ne yapacağıma bir türlü karar veremedim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm
Tam da böyle bir konu açmak üzereydim. Aynı durumdan bende müzdaribim. Tüm sistemi toparladım. Sadece sıvı soğutucu ve fan grubu kaldı. Uzun zamandır HydroShift II LCD-C arayışındayım fakat 12 Haziran sonrası üretilen ürünler Türkiye'de yok. Fan tarafında da doğru düzgün hiç bir yerde stok yok. Ne SL-INF ne TL Reverse fan. Yaklaşık 2 aydır ne yapacağıma bir türlü karar veremedim.
İtopyadan 240mm corsair beyaz soğutucu aldım daha yeni Levon köşesinden 3200 dü başka modellerde var bakabilirsiniz ancak illa lcd diyor iseniz onu bilemiyorum en f/p şekilde almaya çalıştım ben kasayı ve sıvı soğutmayı

Ekler

• IMG_3236.webp
    IMG_3236.webp
    70.9 KB · Hit: 13
Açıkçası maddi konuda sorunum yok. Bileşenlerin hepsini üst seviye aldım. Sıvı soğutucuda iyi düzgün bir şey olsun istiyorum. 360mm düşünüyorum. Öneri için teşekkür ederim.

Geri