PlayStation 5'in Ülkemizdeki Fiyatı Belli Oldu !

Dua edin 30 Eylül'den sonra gelsin.

Beyler ben gördüğüm şekilde bilgilendirme yapıyorum , kaynak Webtekno isteyen gidip bakabilir. Ben sadece burada size de gösteriyorum saçma saçma yorumlar yapıyorsunuz. Maaşallah hepinizin dolar veya euro hakkında tahmini var sizi ekonomi bakanı yapalım o zaman madem bu kadar biliyorsunuz...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Webtekno dan teknoloji haberi mi uvğ midem kalktı dostum. Neyse haftalık olan GTA 6 webzikko haberimi okumaya gideyim ben.
.

Webtekno konsolu 450 birim çıkarsa 7223 TL pay oranı çıkarılarak. Adam net fiyatı belli olmuş yazdı daha euro belli değil konsolu fiyatı belli değil. Allah'ım kimlerle sınıyorsun bizi.

Beyler ben gördüğüm şekilde bilgilendirme yapıyorum , kaynak Webtekno isteyen gidip bakabilir. Ben sadece burada size de gösteriyorum saçma saçma yorumlar yapıyorsunuz. Maaşallah hepinizin dolar veya euro hakkında tahmini var sizi ekonomi bakanı yapalım o zaman madem bu kadar biliyorsunuz...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Harbiden aranızda rezil herifler var.
İlk yazdığına kahkaha ikinci editine beğen ile katılmak isterdim ama 1 beğeni atabiliyorum.

Webtekno konsolu 450 birim çıkarsa 7223 TL pay oranı çıkarılarak. Adam net fiyatı belli olmuş yazdı daha euro belli değil konsolu fiyatı belli değil. Allah'ım kimlerle sınıyorsun bizi.
Zaten webteknonun doğru haber yaptigi mi görülmüș ki hep yalan dolanla para kazanıyorlar bi ara amd 1 nisan șakası mı ne yapmıștı ona bile inanıp haber diye yayınlamıșlardi 😅😅

Ben gördüğümü yazıyorum buyur sen söyle ne kadar olacak ? Adamlar yazmış , saçma bir yerde değil bende denk geldim yazdım.

449$ satış fiyatı ile piyasaya sürülecek olan PS5 , ülkemizde vergiler dahil 7223 TL'den satışa sunulacak. Bu arada PS5 tanıtımına 1.5 saat kaldı kaçırmayın derim yeni çıkacak oyunları da gösterecekler. Bu da demek oluyor ki bir tane devlete bir tane kendimize alacağız. Şahsen ben PS5 çıksa da PS4 ucuzlasa bende alsam diye bekliyorum.
Nereden izleyebiliriz

Ben gördüğümü yazıyorum buyur sen söyle ne kadar olacak ? Adamlar yazmış , saçma bir yerde değil bende denk geldim yazdım.
Adamlar pay oranı çıkartılarak bu kadar demiş sen daha pay oranını öğren. Adamlar net dememiş sen başlığa fiyatı belli oldu yazmışsın. İnsanların birbirine yardımcı olması gerek bir forumda bile clickbait yapıcak kadar düşmüşsün.

Adamlar pay oranı çıkartılarak bu kadar demiş sen daha pay oranını öğren. Adamlar net dememiş sen başlığa fiyatı belli oldu yazmışsın. İnsanların birbirine yardımcı olması gerek bir forumda bile clickbait yapıcak kadar düşmüşsün.
Ne ?

Geri