Bende eskiden böyle düşünüyordum ama pcde oyunların artık pahalı satılması dolayısıyla düşüncem değişti. Bir oyuna pcde 60 dolar vereceğime konsolda veririm diyorum.PC büyüktür PS5 bu arada. Oyun kütüphanesi olsun işlevi olsun. Rakip olamaz
Bende eskiden böyle düşünüyordum ama pcde oyunların artık pahalı satılması dolayısıyla düşüncem değişti. Bir oyuna pcde 60 dolar vereceğime konsolda veririm diyorum.PC büyüktür PS5 bu arada. Oyun kütüphanesi olsun işlevi olsun. Rakip olamaz
Dostum PS Stora bakmadın herhalde. Fiyatlar 3kBende eskiden böyle düşünüyordum ama pcde oyunların artık pahalı satılması dolayısıyla düşüncem değişti. Bir oyuna pcde 60 dolar vereceğime konsolda veririm diyorum.
xbox da yeni konsol çıkaracaktır fiyatı ona yakın olur xbox almak için bir sebep yok en mantıklı seçnek suan çok uygun fiyata italatcı garnatili digital ps5 alıp 3 yıl psn extra aboneligi alıp kenera çekilmekHevesim Kursağımda kaldı. Para biriktiriyordum Pro için. X box mı alsam? değer mi acaba?
Xbox zaten çıkaracağı konsolları yazın tanıtmıştı. Donanımsal fark olmayacak. Sadece 2tb olan özel bir sürüm ve beyaz 1tb dijital series x olacakxbox da yeni konsol çıkaracaktır fiyatı ona yakın olur xbox almak için bir sebep yok en mantıklı seçnek suan çok uygun fiyata italatcı garnatili digital ps5 alıp 3 yıl psn extra aboneligi alıp kenera çekilmek
YokBenim anlamadığım ps5 pro da disk sürücüsü olmayacak mı? Bu tanıtımda yazan 800 euroluk versiyonda disk sürücü var mı yok mu?
hayır ps5 pro dan sonra muhakak bir cihaz çıkarır çünkü adamlar ray traysing üstüne pssr ile geliyor xbox ın cevabı yok buna üstüne ekran kartı xbox dan daha iyi olucaktırXbox zaten çıkaracağı konsolları yazın tanıtmıştı. Donanımsal fark olmayacak. Sadece 2tb olan özel bir sürüm ve beyaz 1tb dijital series x olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok
43,999 net fiyatTürkiye fiyatı 36 bin lira özel bilgi
Onu bunu bilmem de bilkom garantili olan 50k altı olmaz. O paraya da gider PC mi alırsınız bilemem (ki daha mantıklı)hayır ps5 pro dan sonra muhakak bir cihaz çıkarır çünkü adamlar ray traysing üstüne pssr ile geliyor xbox ın cevabı yok buna üstüne ekran kartı xbox dan daha iyi olucaktır
Mesaj otomatik birleştirildi:
43,999 net fiyat
pc de 60 dolar vereceğime konsolda 85 dolar veririm diyor arkadaşBende eskiden böyle düşünüyordum ama pcde oyunların artık pahalı satılması dolayısıyla düşüncem değişti. Bir oyuna pcde 60 dolar vereceğime konsolda veririm diyorum.