2 Aylık Bedava Xbox Game Pass Ultimate Üyeliği Alma!

KlausM

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,860
İlk öncelikle medal uygulamasını indiriyoruz sonra kayıt oluyoruz hesabı açtıktan sonra ana menüden zil buttonuna tıklıyoruz.

1659965915535.png

burdan gördüğünüz gibi discord nitro yazıyor ona tıklayıp nityoru 10 tl karşılığında alıyoruz ondan sonra discordun ayarlar kısmına girip hediye envanterine giriyoruz.

1659965968859.png

1659965979651.png

kodu gör diyip kodu alıp xbox game passin sitesinden kod kullan kısmından aktifleştiriyoruz.
not (sadece ilk kez kullanlara özel.)

Hem 1 aylık nitro hem de 2 aylık bedava game pass şimdiden hayırlı olsun.

İlk öncelikle medal uygulamasını indiriyoruz sonra kayıt oluyoruz hesabı açtıktan sonra ana menüden zil buttonuna tıklıyoruz.

Alıntıyı görüntüle

burdan gördüğünüz gibi discord nitro yazıyor ona tıklayıp nityoru 10 TL karşılığında alıyoruz ondan sonra discordun ayarlar kısmına girip hediye envanterine giriyoruz.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Hem 1 aylık nitro hem de 2 aylık bedava game pass şimdiden hayırlı olsun.
normal game passten farkı var mi hocam

Bazen bu bedava kodlar daha önce hiç kullanmayanlar için oluyor ya bu da öylemi
Ve game pass konsolda geçerli mi

Bazen bu bedava kodlar daha önce hiç kullanmayanlar için oluyor ya bu da öylemi
Ve game pass konsolda geçerli mi
ilk kez kullananlara özel ben de forza 5 oynamak için yeni hesap açtım şimdi indiriyorum ama konsol açısından bir şey diyemem dene

Epic games Daha önceden 3 aylık beleş nitro vermişti yanlış hatırlamıyorsam. Onu kullanmıştım yani daha önce nitro aboneliği olmuştu denebilir. Şuan dediğiniz şeyden yararlanabilir miyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Epic games Daha önceden 3 aylık beleş nitro vermişti yanlış hatırlamıyorsam. Onu kullanmıştım yani daha önce nitro aboneliği olmuştu denebilir. Şuan dediğiniz şeyden yararlanabilir miyim?
Birde free nitro diyor siz 10tl yazmışsınız

Birde free nitro diyor siz 10tl yazmışsınız
10 tl çekmesinin nedei kartın gerçek olup olmadığı geri iade oluyordu sanırsam

10 TL çekmesinin nedei kartın gerçek olup olmadığı geri iade oluyordu sanırsam
Peki daha önce nitro kullandığım hesabımda kullanabilir miyim?

Kullanamıyormuşum. Xbox gamepass alacaktım zaten o yüzden yeni discord hesabı açtım 2 ay beleş mis gibi :D

Son düzenleme:
Ben ilk defa için yaptığım için sorunsuz şekilde oldu. Ama microsoft tarafıda kredi kartı bilgisi alıp ücret çekmedi. Ama fifa 22 indirmek istediğimde ea uygulamasına atıyor. Gamepass hesabı bağlı olduğu halde ea play görünmüyor.

Yardımcı olabilecek var mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,533
Üyeler
174,389
Son üye
sansarsalvokafiyesi
Geri