Csgo resmi sunuculara bağlanılamıyor

PreVR

80+
Reaksiyon skoru
4
CS:GO'da alttaki hatayı alıyorum hiçbir oyuna girilmiyor bilen varsa yardım edebilir mi?
Başka bir evde denediğimde giriyor kendi evimde girmiyor.

Ekler

• Counter-strike  Global Offensive Screenshot 2022.08.09 - 12.34.55.16.png
    Counter-strike Global Offensive Screenshot 2022.08.09 - 12.34.55.16.png
    2.4 MB · Hit: 48
CS:GO'da alttaki hatayı alıyorum hiçbir oyuna girilmiyor bilen varsa yardım edebilir mi?
antwerp kapsülü satışları durduğundan serverlarda sıkıntı var herkeste oluyor bende de

İnternetten ve ya sunucudan kaynaklı arada benimde olurdu uzunca bir süredir olmuyor. Ama sanırım sunucudan.

Dosya doğrulama yapmanıza gerek yok oyun sunucularında şuan da sıkıntı var. Az önce ben de girdim CS.GO ağını bağlanılıyor hatası verdi.

Dosya doğrulama yapmanıza gerek yok oyun sunucularında şuan da sıkıntı var. Az önce ben de girdim CS.GO ağını bağlanılıyor hatası verdi.
2 yıldır mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İnternetten ve ya sunucudan kaynaklı arada benimde olurdu uzunca bir süredir olmuyor. Ama sanırım sunucudan.
antwerp kapsülü satışları durduğundan serverlarda sıkıntı var herkeste oluyor bende de
2yıldır var aga

Hocam ölüm maçı aratın sağ tarafta rankınız gözükene kadar , daha sonra durdurun istediğiniz oyun modunu başlatın.
not: ölüm maçı aratma süresi 10 dakikayı bulabilir bana 5 dakikada buldu

Hocam ölüm maçı aratın sağ tarafta rankınız gözükene kadar , daha sonra durdurun istediğiniz oyun modunu başlatın.
not: ölüm maçı aratma süresi 10 dakikayı bulabilir bana 5 dakikada buldu
denedim rankım direk çıkıyor aratmadan durdurup başka mod başlatnca tekrar aynı hatayı verdi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

maça bağlanlamadı dedi en sondada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,916
Üyeler
195,204
Son üye
Azad3435
Geri