Öneri Gaming Mouse Önerisi

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
500
Merhabalar herkese,

500₺'ye kadar çıkabileceğim bir bütçem var. Çoğunlukla rekabetçi oyunlarda kullanacağım bir mouse arıyorum. Tepkime konusunda yarıyolda bırakmayacak, sağlam kablolu bir mouse önerebilirseniz çok sevinirim.

Gıcırdama ve Tekerlek sorunlu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar herkese,

500₺'ye kadar çıkabileceğim bir bütçem var. Çoğunlukla rekabetçi oyunlarda kullanacağım bir mouse arıyorum. Tepkime konusunda yarıyolda bırakmayacak, sağlam kablolu bir mouse önerebilirseniz çok sevinirim.
Corsair Sabre Pro Champions Edition
Hp Omen Reactor
Hyperx Pulsefire FPS Pro
Evga X17

Gıcırdama ve Tekerlek sorunlu
Dediğiniz gıcırdama sorunu çok uzun kullanım sonrası ortaya çıkıyor ayriyeten herkeste ortaya çıkmıyor, tekerlek sorununu daha önce duymadım dünyanın en iyi sensörüne sahip dünyanın en iyi mouse'u sayılır kendisi.

Dediğiniz gıcırdama sorunu çok uzun kullanım sonrası ortaya çıkıyor ayriyeten herkeste ortaya çıkmıyor, tekerlek sorununu daha önce duymadım dünyanın en iyi sensörüne sahip dünyanın en iyi mouse'u sayılır kendisi.
Eğer arkadaşın mousepadi ultra mega süper bir pad değil ise diğerlerinden bir farkı kalmıyor Razer son zamanlarda kalite sorunlu ürünler üretiyor

İkinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Konuya yazmayı unutmuşum, bir mousepadim yok. Dolayısıyla bir mousepad önerisi de isteyecektim.

tartışmasız rival 3 wireless al geç yücelik 3e kadar çıktım sıkıntısız sensör kaliteli eksi yanını görmedim.

7 aydır kullanıyorum mouse sıktığımda gacırdamalar oluyor. skroll tekerleğinde en ufak sorun yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,880
Üyeler
186,256
Son üye
bilaldrsngl
Geri