Sizce din açıklamak normal bir şeymi?

DocToR2

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,013
atıyorum müslümansınız açıklar mısınız veya hristiyansınız ateist vs tanıştığınız arkadaş vs bahseder miydiniz. daha demin arkadaşımız bir konu açmış ateist olan kişilerin kendini belli ettiğine dair (ben ateistim demelerini ön plana çıkarmaları) bu görüşe bende katılıyorum. KISACA BİR ARKADAŞINIZA DİNDEN BAHSEDER DİN HAKKINDA KONUŞUR MUSUNUZ BU NORMAL BİR ŞEYMİ? (TÜRKİYEDE)

Hayır bahsetmem çünkü herkesin görüşü kendine, arkadaşla aram iyiyse bu yüzden kötü olabilir. Kafirun suresinin sonuda onun dini ona benim dinim bana diyor.

Hayır bahsetmem çünkü herkesin görüşü kendine, arkadaşla aram iyiyse bu yüzden kötü olabilir. Kafirun suresinin sonuda onun dini ona benim dinim bana diyor.
bence din yüzünden ara bozmak aşırı mantıksız

sormazsa niye söyleme çabasına gireyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

özellikle ateistlerde şu özellik mevcut kendi dinlerini çok ön plana çıkarıyorlar
ateistlerin dini mi varmış

Tabi ki normal bir şey,birinin inancı yüzünden onunla ilişkiyi kesmek gibi saçmalıklar yapmam din konusu zaten bizim arkadaş çevremizde de çokça tartıştığımız bir konu

Bir kişiye dinini sormak bana göre etik değil. Herkesin dini, düşüncesi kendine. İlgilenmemek lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,686
Üyeler
192,766
Son üye
Fevzy
Geri