Maximum 16.5 milyarlık laptop önerisi

Jhuera

80+
Reaksiyon skoru
17
Bütçe
16.500
Merhabalar maximumu 16.5 milyarlık laptop önerisi istiyorum sizlerden. İş için kullanılcak render vb. ama iş laptoplarına baktığımda çok sorunları ve eksileri var gaming laptop alsam tekrar render yapabilirmiyim orta seviyede emin değilim öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Merhabalar maximumu 16.5 milyarlık laptop önerisi istiyorum sizlerden. İş için kullanılcak render vb. ama iş laptoplarına baktığımda çok sorunları ve eksileri var gaming laptop alsam tekrar render yapabilirmiyim orta seviyede emin değilim öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum
Render için laptop önerilmiyor ama Acer Nitro 5 e bakabilirsiniz.

Hocam üni sebebiyle mimarlık öğrencisiyim yanımda taşımam gerekiyor maalesef ki yoksa benimde aklımda masaüstü vardı

Hocam üni sebebiyle mimarlık öğrencisiyim yanımda taşımam gerekiyor maalesef ki yoksa benimde aklımda masaüstü vardı
Mimarlık öğrencisiysen en azından bi 17 inch ekran ve 3060 ekran kartı olması gerek diye düşünüyorum yoksa çok zorlanırsın

Peki bu bütçeme gelir mi bahsettiğiniz özelliklerde laptop veya masaüstü
Masaüstü kesin gelir de laptopa bi bakmak lazım. Masaüstü diyorsanız 32 inch bi ekran size yeterli olacaktır fakat monitörler çok pahalı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Peki bu bütçeme gelir mi bahsettiğiniz özelliklerde laptop veya masaüstü
17inch ekranı 15 yaparsak, 3060 yerine de 3050 yaparsak bütçenizi aşmıyoruz.

Masaüstü kesin gelir de laptopa bi bakmak lazım. Masaüstü diyorsanız 32 inch bi ekran size yeterli olacaktır fakat monitörler çok pahalı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

17inch ekranı 15 yaparsak, 3060 yerine de 3050 yaparsak bütçenizi aşmıyoruz.
Tamamdır hocam bi inceliyeyim teşekkür ederim.

16.5 milyar tele mi

16.5 milyar ne o fiyata ben yat villa alırım kalanla yatırım yaparım laptop bayisi mi açıcıcan 16 .5 milyar tl ye

16.5 milyar ne o fiyata ben yat villa alırım kalanla yatırım yaparım laptop bayisi mi açıcıcan 16 .5 milyar TL ye
Ya kardeşim saçma saçma konuşmayın eski para birimiyle konuşmuş işte. Bu arada arkadaşlar attıklarına bir bakabilirsin.

Geri