Dualsense fiyatına değer mi ?

Ds4, xbox8-9 nesil kullandım. Dualsense kadar keyif verici elektronik bir alet kullanmamıştım her kuruşuna değer.(pcde kullandım hepsini)

Ds4, xbox8-9 nesil kullandım. Dualsense kadar keyif verici elektronik bir alet kullanmamıştım her kuruşuna değer.(pcde kullandım hepsini)
Şu an 1600tl 1 hafta öncesine göre 400tl zamlanmış hemen alıyım mı yoksa biraz bekliyim mi ?

Şu an 1600tl 1 hafta öncesine göre 400tl zamlanmış hemen alıyım mı yoksa biraz bekliyim mi ?
3 gün önce overgameweb den 1299₺ye satın aldım. Mediamarkt ve overgameden stok kontrol et günde 2-3 kere stok giriyor. Denk gelirse beklemeden al hızlı olman lazım hemen bitiyor

Abi hemen iade et onu hemeen.
DualSense rakibi olmayan aşırı kaliteli bir Gamepad. 5 aydır PC'de kullanıyorum. Bazen sırf gamepadi kullanmak için bile oyunu açıyorum.
Hocam dualsense i bilgisayarda mı şarj ediyorsunuz

3 gün önce overgameweb den 1299₺ye satın aldım. Mediamarkt ve overgameden stok kontrol et günde 2-3 kere stok giriyor. Denk gelirse beklemeden al hızlı olman lazım hemen bitiyor
kankam şimdi al diyorum tekrar aynı sayfaya atıyor
sipariş hatası.PNG

Her türlü değer. Vatandan 1300e aldım geçen hafta. Klavyeye dokunasım gelmiyor artık.

hocam kesinlikle iade edik dualsense alın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,675
Üyeler
185,148
Son üye
mssnobody
Geri