Neler Yeni

Dualsense fiyatına değer mi ?

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,212
İsim
Abdullah Aydoğdu
930 liraya DS4 kesinlikle alınmaz. Büyük kazık.

Allmuted

80+ Bronze
kankam şimdi al diyorum tekrar aynı sayfaya atıyor Alıntıyı görüntüle
Sürekli dene kankam bazen sepeti bile siliyor 20 kerede 1 kere çalışıyor. Böyle 2 adet 9 nesil xbox kolu aldım. Ve en iyi seçimi yapmışsın dualsense gelince spidermani kesin oyna(kablolu bağlaman gerek) adaptive triggers çok keyifli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayar kapalıyken şarja koyuyorum. Bilgisayarda kablosuz kullanıyorum. Eğer bilgisayara bakarken şarjı biterse kablolu kullanıyorum. Kullanırken de bi yandan şarj ediyor.
Abi ben kabloyla bağlıyorum kabloyu çıkarınca tak diye bütün gücü kesiliyor dualsense’in bir şey olur mu acaba?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Abi ben kabloyla bağlıyorum kabloyu çıkarınca tak diye bütün gücü kesiliyor dualsense’in bir şey olur mu acaba?
Ya muhtemelen bilgisayarda kablolu kullanırken şarj olmuyor. Normal bir şarj aletiyle şarj et, öyle kullan. Kablolu kullanmanın da bir zararı olmaz ama.

Allmuted

80+ Bronze
Ya muhtemelen bilgisayarda kablolu kullanırken şarj olmuyor. Normal bir şarj aletiyle şarj et, öyle kullan. Kablolu kullanmanın da bir zararı olmaz ama.
Anladım hocam tak diye enerjisi kesilince bi garipsemiştim ama sorun yok o zaman. Ve evet pcden sarj edemiyorum asla mecbur sarj standı satın aldım, direkt prizden sarj etmek kolu bozabilir eğer öyle yapıyorsanız dikkat edin teşekkürler ilginize.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Anladım hocam tak diye enerjisi kesilince bi garipsemiştim ama sorun yok o zaman. Ve evet pcden sarj edemiyorum asla mecbur sarj standı satın aldım, direkt prizden sarj etmek kolu bozabilir eğer öyle yapıyorsanız dikkat edin teşekkürler ilginize.
Neden bozabilirde? 5-6 aydır prizden şarj ediyorum. Ne bozuldu ne de bozulanı duydum.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,256
İsim
Mert Can Ergün
DualSense çok iyi

Allmuted

80+ Bronze

__xXx__

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Murat
Bilgisayar kapalıyken şarja koyuyorum. Bilgisayarda kablosuz kullanıyorum. Eğer bilgisayara bakarken şarjı biterse kablolu kullanıyorum. Kullanırken de bi yandan şarj ediyor.
Bilgisayarda şarj olma süresi ne kadar benim ki 6 saat kadar sürede şarj oluyor sizde de öyle mi

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayarda şarj olma süresi ne kadar benim ki 6 saat kadar sürede şarj oluyor sizde de öyle mi
Bilgisayardan sarj olup olmadığına emin olamadım şimdi. Çünkü mesela sarjı yok ve kablolu kullanıyorum, ondan sonra kablo bağlantısını koparınca kol gidiyor, yani bilgisayardan şarj olduğu aklımda kalmış bi an herhalde.

Normal şarj ettin ve kablosuz şekilde kullanmaya başladın, o zaman 6-8 saat gidiyor.

__xXx__

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Murat
Bilgisayardan sarj olup olmadığına emin olamadım şimdi. Çünkü mesela sarjı yok ve kablolu kullanıyorum, ondan sonra kablo bağlantısını koparınca kol gidiyor, yani bilgisayardan şarj olduğu aklımda kalmış bi an herhalde.

Normal şarj ettin ve kablosuz şekilde kullanmaya başladın, o zaman 6-8 saat gidiyor.
Normal prize takip denemedim pc de şarjı doldurma süresi 6 saat falan

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Normal prize takip denemedim pc de şarjı doldurma süresi 6 saat falan
Haa o zaman öyleymiş tamam, ben şarjı varsa kablosuz, şarjı yoksa kablolu kullanıveriyorum öyle hiç dikkat etmiyorum.

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Emre Efe
şu anda indirimde olan bir yer var mı?

Top Bottom