Telefonum açılmıyor!

arkadaş zaten reboot etmiş anladığım kadarıyla yine redmi logosunda kalmış daha sonra da recovery menüsüne atmış doğru mu ?
Hocam birden kapandı sonra redmi yazısında kaldı, sonra tüm tuşlara basılı tıtınca reboot kısmına attı ama işlem yapmayınca orası da kapandı şuan oraya erişmeye çalışıyorum

Reboot başarısız olursa artık o bölmeden format atacağız. IMEI giderse artık yenisi attırılır.

o bölmeden atılırsa evet imei gider, twrp yükletiriz bence yapabilir ya twrp den sıfırlarsa gitmez imei
TWRP ufak karışık işler. Eğer arkadaş telefondan anlamıyorsa uğraştırmayalım. Format atsın, IMEI de çoğu yerde ücretsiz zaten.

Dediğiniz gibi o menüden reboot attım şuan yine redmi yazısında, ne kadar süre beklemeliyim ya da bir şeyi yanlış mı yaptım?
hocam galiba telefonunuzun yazılımı çökmüş en son ne işlem yaptınız telefonda

hocam galiba telefonunuzun yazılımı çökmüş en son ne işlem yaptınız telefonda
Hocam normal dışı bir şey yapmadım, kulaklık bağlantısını kesmek için bluetooth kapattım koydum kenara, açtığımda böyle idi

hocam bootloader kilidini açıp tekrar yazılım atılması gerekiyor yazılımı çökmüş cihazın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer hangi sürümde olduğunu biliyorsanız verileri silmeden mi flash ile sıfırlamdan tekrar yazılım atabılırsınız

mtk cıhaz oldugu için bootloader kılıdı cok cabuk açılıp kapanabiliyor

hocam bootloader kilidini açıp tekrar yazılım atılması gerekiyor yazılımı çökmüş cihazın

eğer hangi sürümde olduğunu biliyorsanız verileri silmeden mi flash ile sıfırlamdan tekrar yazılım atabılırsınız

mtk cıhaz oldugu için bootloader kılıdı cok cabuk açılıp kapanabiliyor
klasik miui yazılım çökmesi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,581
Üyeler
185,128
Son üye
İnsanazor1