Başlatma tuşuna 2 defa basılınca açılıyor neyden kaynaklıdır?

tzob

80+
Reaksiyon skoru
54
İşe başladım ve bilgisayarı akşamdan akşama açmaya başladım ve bu sorun ile karşılaştım "Bilgisayar Başlatma tuşunu basıyorum fakat açılmıyor 2. defa basınca açılıyor" neyden kaynaklıdır ilk başta önemsemiyordum canımı sıkmaya başladı

İşe başladım ve bilgisayarı akşamdan akşama açmaya başladım ve bu sorun ile karşılaştım "Bilgisayar Başlatma tuşunu basıyorum fakat açılmıyor 2. defa basınca açılıyor" neyden kaynaklıdır ilk başta önemsemiyordum canımı sıkmaya başladı
Kasa marka modeli ne ?

Kasa marka modeli ne ?
direk sistem bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Temazsızlık vs yapıyor olabilir mi .
nasıl anlayabilirim?

benim laptopumda oluyordu sonra kendi kendine düzeldi ama kasa bağlantılarını kontrol etmekte fayda var power sw özellikle

• Beğen
Reaksiyonlar: tzob
İlk başma ile 2.basma arasında zaman bırak bakalım.Belki sen öyle hissediyorsundur.Bir de 1.basma ile 2.basma arasında basma şiddeti farklı ise temazsızlık olabilir.İçini açıp o taraftaki kabloları kontrol edebilirsin.Vidaları vs gevşemiş ise olabilir.

ya da yukarda da dedikleri gibi arkadaşların power tuşu temassızlık edebilyordur delici olmayan bi aletle kurcalayabilirsin

İlk başma ile 2.basma arasında zaman bırak bakalım.Belki sen öyle hissediyorsundur.Bir de 1.basma ile 2.basma arasında basma şiddeti farklı ise temazsızlık olabilir.İçini açıp o taraftaki kabloları kontrol edebilirsin.Vidaları vs gevşemiş ise olabilir.
vida geveşeyeceğini sanmıyorum bin yıllık kasalarda bile o taraf kurcalanmadıgı surece bır sey olmaz dıye dusunuyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: tzob
Takılırken vs gevşemiş olabilir diye düşündüm.Bende kasamı temizlerken vs sürekli çıkarıp takıyorum.Ondan dedim.Yoksa böyle bir hata nadir denk gelir

ya da yukarda da dedikleri gibi arkadaşların power tuşu temassızlık edebilyordur delici olmayan bi aletle kurcalayabilirsin

vida geveşeyeceğini sanmıyorum bin yıllık kasalarda bile o taraf kurcalanmadıgı surece bır sey olmaz dıye dusunuyorum
sistem 1 yıl önce haziran'ın 5 inde alındı

gerçekten 2. basışta açılıyor günlerdir olduğu için denedim hep

sistem 1 yıl önce haziran'ın 5 inde alındı

gerçekten 2. basışta açılıyor günlerdir olduğu için denedim hep
kasıya açma ihtimalin varmı power sw yi çıkar tak bilgisizsen de pc ciye gitme 50tl takıyorlar anında arkadaşını falan çağır pc den anlayan reis

kasıya açma ihtimalin varmı power sw yi çıkar tak bilgisizsen de pc ciye gitme 50tl takıyorlar anında arkadaşını falan çağır pc den anlayan reis
Dostum yaptım sonra şunu hatırladım 2. defa basışımda uzun süre basıyodum ve açılıyordu 1 saniye aralıkla toplamda 3 defa bastım açılmadı sonra 1.5 2 saniye basılı tuttum tekte açıldı ama sorun devam ediyor uzun süre basılınca açılıyor a-normal :') power sw ve reset sw söktüm taktım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,982
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri