Türk Gençleri Dinsizleşiyor

Dini amellerine alet etsinler, oyuncak gibi oynasınlar, milleti dinden soğutsunlar.

Dindar nesiller yetiştirelim derken dinsiz nesiller yetiştiriyorlar.

Bu daha da devam edecek 👍
getir elini öpim morgot abla ayağınıda öpim dicemde fransız ekemği ayağın var be

bazıları laf etcek ama teknoloji teknoloji ilerlemesi ile insan zekası düşer
kim ne derse desin bu böyle
Yüzyıllar önce daha mı zekiydiler? Teknolojiyi üreten zaten insanlar..

Aile yapısından ve kötü arkadaş çevresinden kaynaklanıyor bence. Dini öğretmedikleri gibi güzel ahlak sahibi olarak da yetiştirmiyorlar

Yüzyıllar önce daha mı zekiydiler?
zeki değildiler yani furkancım teknolojinin bir sınırı olmalı gelişmek her zaman iyi değildir. mesela en iyisi 1990 lı yıllardı ki nedeni şudur "insanın gelişimi daha açıktı." gerek spor olsun gerekse diğer dallar olsun. En temizinden bile ingilizce öğrenmek 2000 li yıllarda daha kolaydı. internet yaygınlaşınca emin ol %80 lik bir yalan bilgi çukuru oldu. 2008 de pc olmadığı için sadece kitap okuyarak abim ibgilizcesini geliştirdi şuan ingilizce kitapları evde raflara sığmıyor ben 4 yıldır ingilizceyi internetten öğreniyorum adam akıllı öğrenemedim. her zaman kısayol en iyi yol değildir. bazen çabalamanın daha fazla geliri vardır

"Dini kendi amellerine alet edenler yüzünden." tarzı argümanlar herhangi bir gerçeklik taşımıyor. Toplumu detaylı bir şekilde analiz ederseniz sorunun bu olmadığını görürsünüz. Türkiye Cumhuriyeti, tarihi boyunca bu tür hükümetler gördü zaten. AKP, gökten inmedi. Bu coğrafyada yetişti. Dinsizleşme, başta internet denen mefhum olmak üzere sair global sebeplerden ötürü hayat buldu. AKP, aynı zihniyetle bundan 20-30 yıl önce iktidarda olsa böyle bir durum olmazdı. İnsanlar en fazla AKP'ye sallayıp "Müslümanlar kusursuz değil, İslam kusursuz." deyip hâlâ inanmaya devam ederdi.

zeki değildiler yani furkancım teknolojinin bir sınırı olmalı gelişmek her zaman iyi değildir. mesela en iyisi 1990 lı yıllardı ki nedeni şudur "insanın gelişimi daha açıktı." gerek spor olsun gerekse diğer dallar olsun. En temizinden bile ingilizce öğrenmek 2000 li yıllarda daha kolaydı. internet yaygınlaşınca emin ol %80 lik bir yalan bilgi çukuru oldu. 2008 de pc olmadığı için sadece kitap okuyarak abim ibgilizcesini geliştirdi şuan ingilizce kitapları evde raflara sığmıyor ben 4 yıldır ingilizceyi internetten öğreniyorum adam akıllı öğrenemedim. her zaman kısayol en iyi yol değildir. bazen çabalamanın daha fazla geliri vardır
Hiçbir şekilde katılmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,001
Üyeler
184,713
Son üye
not zenin
Geri