bir laptopun var. hangi renk bari ordan bir tahmin çıkarıyım.bir laptopum var ve araştırdığımda ise driverlarını bulamadım. r7 graphics var ama internette r7 240 çıkıyor ve o yanlış driver bilgisayarda hatalar veriyordu
lenovo iadepad 320 15ABR gibi birşeydi. AMD A12 9720P 8 GB RAM R7 GRAPHİCS VE 1TB HARRDİSKlaptop model verirsen yardımcı oluruz.
aygıt yöneticisinde r7 graphics yazıyorR7 bir seri R7 240, R7 265 gibi farklı modelleri var, tam ekran kartı modelin ne? Ona göre uygun olanı indir
Normal, öyle gozukuyor tam modelini bilmiyor musunaygıt yöneticisinde r7 graphics yazıyor
dxdiag>ekran>ss atarsan sevinirim.aygıt yöneticisinde r7 graphics yazıyor
Harici ekran kartın Radeon 530 dahili ekran kartın da R7 olmasın? (Benim tavsiyem Lenovo'nun sitesine bilgisayarının seri numarası gir ve GPU (Görüntü/Ekran Kartı) driverını oradan indir.lenovo iadepad 320 15ABR gibi birşeydi. AMD A12 9720P 8 GB RAM R7 GRAPHİCS VE 1TB HARRDİSK
laptop nebir laptopum var ve araştırdığımda ise driverlarını bulamadım. r7 graphics var ama internette r7 240 çıkıyor ve o yanlış driver bilgisayarda hatalar veriyordu
laptop ne