M-Q^GÖKTÜRK
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,172
tamir edilmez hocam paneli değiştirip gönderirler veya ürün değişimi sağlarlar
Hangisi daha iyidir sizce yenisini fln yollarlar mi bilmiyorum monitörü kutuladigim zaman içine not olarak ışık sızması, 1 tane ölü pixel, panelin içine toz kaçması yazıp altına mümkünse iade veya değişim olsun yazdım iyi yapmış miyimtamir edilmez hocam paneli değiştirip gönderirler veya ürün değişimi sağlarlar
o notu dikkate muhtemelen almazlar hocam panel değişince zaten monitör asılnda sıfırki haline geri dönüyorHangisi daha iyidir sizce yenisini fln yollarlar mi bilmiyorum monitörü kutuladigim zaman içine not olarak ışık sızması, 1 tane ölü pixel, panelin içine toz kaçması yazıp altına mümkünse iade veya değişim olsun yazdım iyi yapmış miyim
Çoğu firma 1 ölü pikseli kusur bile saymaz. Monitörde sorun yok der geri yollar.Monitörü aldığımız firmanın servisi 1 tane ölü pixeli tamir edebilir mi ?
Yani benim görebildiğim kadarıyla 1 tane var ekstra ışık sızması, toz tanecigi var yazdım bana hallederiz dediler bakalım ne olacak bir gelişme olursa yine yazarım.Çoğu firma 1 ölü pikseli kusur bile saymaz. Monitörde sorun yok der geri yollar.
Servis ölü piksel tamiri yapamaz. Eğer panelde 3 tane bariz ölü piksel veya 5 tane hafif ölü piksel varsa monitör değişimi yapılır, daha düşük sayılar “kusur sayılmayacak düzeyde” kabul edilir.
Tabi bu durum çoğu büyük marka için geçerli ama her marka buna göre hareket etmez.
hayırkullanmaya devam edersen pixel sayısı artar
Zamanla çoğalıyor, çoğalabiliyor daha doğru olurhayır