The Elder scrolls Online vs New World Hangisini tavsiye edersiniz?

AshenOne

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
187
Arkadaşlar bu tarz bir oyuna başlamak istiyorum. Açayım günde 2-3 saat kasıp çıkayım eğlencesine oynayayım,. New world ve Elder scrolls online arasında kaldım. Elder scrolls 3-5 saat tecrübe etmiştim ve beğendim zaten elder scrolls evrenine yabancı değilim. Single player olan bütün oyunlarını yıllar öncesinden oynadım. Şu şekilde bi kararsızlık var New world bi tık daha yeni nesil gözüküyor gözüme vuruş hissi, görüntü olarak. Elder scrolls base game şuan 50 lira indirimde. Tavsiyeniz nedir, fikir verirseniz sevinirim. Tşekkürler iyi forumlar.

5-6 ay önce new worlde sarmıştım.Çok güzel grafikli geniş haritalı eğlenceli bir oyun.Benim için tek olumsuz tarafı bir bineğin olmamasıydı.Sürekli koşuyorsun.Bunun haricinde tavsiye ederim.

5-6 ay önce new worlde sarmıştım.Çok güzel grafikli geniş haritalı eğlenceli bir oyun.Benim için tek olumsuz tarafı bir bineğin olmamasıydı.Sürekli koşuyorsun.Bunun haricinde tavsiye ederim.
Teşekkür hocam değerlendireceğim. İndirimde ikisini bir almayı düşünmüştüm ama ikisi de çok büyük oyun, aynı anda oynayamam diye vazgeçmiştim bu fikirden.

New world oynayanlar beraber oynayabiliriz mesaj atabilirsiniz ndnsn

Geri