- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 20,259
ben işlemciye düz şekilde sıkıp çizgi şeklinde aparatla elime yaydırıyorum garanti oluyor ve daha çok faydasını gördümDoğrusu hangisi ?
ben işlemciye düz şekilde sıkıp çizgi şeklinde aparatla elime yaydırıyorum garanti oluyor ve daha çok faydasını gördümDoğrusu hangisi ?
Bilmiyorum tam olarak ama dediğim gibi böyle bir mevzu dönüyordu bir ara eminim. Çünkü baya bı kontrol edip emin olduktan sonra güvenilir satıcıdan almıştım
hocam ben kaç kere dediğiniz gibi sürdüm hiç bir zaman tam performansını alamadım macunun maalesefYayılıyor gayet. X gibi değişik şeyler derken çok kullanılıyor ve taşıyor. Mühim olan çok olması değil. Topun boyutunu tutturabilirseniz gayet de yayılıyor.
Konu sahibinin sorunu macun tabakasının fazla kalın kalması da olabilir.
3100'ün boşta ve yükte kaç dereceyi görüyor max? Kasalarımız aynıymış.hocam ben kaç kere dediğiniz gibi sürdüm hiç bir zaman tam performansını alamadım macunun maalesef
peçeteylede yapabilirsin parmağına kavrayıpAparat yok, alternatif alet var mı ?
3100'ün boşta ve yükte kaç dereceyi görüyor max? Kasalarımız aynıymış.
forum.donanimarsivi.com
Bende de oldu bu, ama daha fazla artmadı eskisinden 2 derece fazlaydı öyle bıraktım.2 gün önce Teknobiyotik üzerinden Arctic MX-4 aldım ve R5 3600 işlemcime sürdüm. Yaklaşık 1.5 yıldır, yani aldığım zamandan beri termal macun sürmemiştim işlemciye ta ki 2 gün önceye kadar. "X" yöntemi ile videolara bakarak macunu sürdüm ve her şeyi geri taktım. Dün herhangi bir oyun oynamadım ama bugün FIFA 22'de şu sıcaklıkları gördü işlemci:
![]()
Normalde 1.5 yıldır 72 derecenin üstüne çıkmadı bu işlemci. Yardımcı olur musunuz?
MX-4 pek de kaliteli değil mi acaba bilemiyorum. Çok cihaza sürdüm hiç sıcaklık düşüremedi neredeyse.Artması sıkıntı zaten![]()
Soğutucu montajı büyük olasılık gözüküyor. Elle kontrol ederek anlayamayabilirsiniz yeniden güzelce montajlamak lazım. Bir de şundan şüpheleniyorum işlemci MHz kaçlarda çalışıyordu şimdi kaç onu kontrol edin.Eminim. Az önce kontrol ettim.
evet böyle durumlarda sabit voltaj ve mhz de test etmek lazımSoğutucu montajı büyük olasılık gözüküyor. Elle kontrol ederek anlayamayabilirsiniz yeniden güzelce montajlamak lazım. Bir de şundan şüpheleniyorum işlemci MHz kaçlarda çalışıyordu şimdi kaç onu kontrol edin.
Soğutucu montajı büyük olasılık gözüküyor. Elle kontrol ederek anlayamayabilirsiniz yeniden güzelce montajlamak lazım. Bir de şundan şüpheleniyorum işlemci MHz kaçlarda çalışıyordu şimdi kaç onu kontrol edin.
evet böyle durumlarda sabit voltaj ve mhz de test etmek lazım
Mesela ben stocktan da dandik soğutucuyla base modda kullandığımı unutmuşum, bir şekilde boost açılmıştı ve sıcaklıklar aşırı artmıştı 15-20 derece gibi. Sonra ucuz yollu bir soğutucu aldım kendi macunuyla kullandım, memnunum.evet böyle durumlarda sabit voltaj ve mhz de test etmek lazım
Manual OC yerine PBO olarak dener misin ?