İnstagram 2. hesabımla ilgili yardım

Suwariba

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,296
Şimdi ben 2. bir instagram hesabı açtım ama bu açtığım 2. hesabı tanıdıklarımın bilmesini istemiyorum. Ama mesela asıl hesabımdan takip ettiğim kişilere benim 2. hesabımı öneriyor. Mesela annemin telefonundan baktığımda önerilenlerde benim açtığım 2. hesap çıkıyor direkt. Ne yapabilirim bu konu hakkında 2. hesabımı takipte etmiyorum 0 takipçisi var ama öneriyor

Şimdi ben 2. bir instagram hesabı açtım ama bu açtığım 2. hesabı tanıdıklarımın bilmesini istemiyorum. Ama mesela asıl hesabımdan takip ettiğim kişilere benim 2. hesabımı öneriyor. Mesela annemin telefonundan baktığımda önerilenlerde benim açtığım 2. hesap çıkıyor direkt. Ne yapabilirim bu konu hakkında 2. hesabımı takipte etmiyorum 0 takipçisi var ama öneriyor
Önermemesi için engellemen lazım diye biliyorum.Zamaninda anneme öyle yapmıştım.

Telefon numarası ile açtıysan seni rehberine kaydeden herkese önerir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Veya 1. Hesabınla aynı e posta üzerinden hesap açtıysan

İsmini farklı yapabilirsin bir süre sonra gidince tekrar düzeltirsin ama bildirimlerde rehberinizdeki şu kişi "xx" adıyla instagramda derse sıkıntı.

İsmini farklı yapabilirsin bir süre sonra gidince tekrar düzeltirsin ama bildirimlerde rehberinizdeki şu kişi "xx" adıyla instagramda derse sıkıntı.
rehberle senkronizasyon şeysini kapattım. Şimdi ne yapabilirim

Veya 1. Hesabınla aynı e posta üzerinden hesap açtıysan
Gmail de farklı rehber le senkronizasyon ayarını da kapattım

rehberle senkronizasyon şeysini kapattım. Şimdi ne yapabilirim

Gmail de farklı rehber le senkronizasyon ayarını da kapattım
Yakınlardakine öner mi ne öyle bir ayar daha vardı ayarlarda ona da baksana bir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR