Minecraft 20 fps :D?

xSparkua.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,033
Arada canım sıkılınca survival modda takılıyorum fakat format atmıştım tekrar yükledim gireyim dedim 20-50 fps arası en düşük ayarlar ve 8 gb ram veriyorum oyuna rx 5600xt ryzen 3 2300x (biliyorum dar boğaz var işlemciyi değiştiricem)

Arada canım sıkılınca survival modda takılıyorum fakat format atmıştım tekrar yükledim gireyim dedim 20-50 fps arası en düşük ayarlar ve 8 gb RAM veriyorum oyuna rx 5600xt ryzen 3 2300x (biliyorum dar boğaz var işlemciyi değiştiricem)
Minecraft'ta darboğaz olacağını sanmıyorum. Görüntü ayarları resmini atar mısın.

Oyun başlatıcısı ayarlarından ram olarak max seviye de ram ver genelde oyunlar otomatik sistem ayarını kullanır.

Sürücüleri güncelledin mi ? Güncellediysen nasıl güncelledin ? Bence çok yüksek ihtimalle sorun sürücülerde.

Oyun başlatıcısı ayarlarından RAM olarak max seviye de RAM ver genelde oyunlar otomatik sistem ayarını kullanır.
Minecraft'ta darboğaz olacağını sanmıyorum. Görüntü ayarları resmini atar mısın.
1591994100657.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sürücüleri güncelledin mi ? Güncellediysen nasıl güncelledin ? Bence çok yüksek ihtimalle sorun sürücülerde.
sürücüde bir sorun yok bugün güncelledim ve sadece minecraft ta var bu sorun

AMD radeon programı varda orda son sürüm

dediğim gibi gta 5 csgo re3 gibi oyunlarda 0 kasma ama bu oyunda çimenlik alanlara girdiğimde 15 fps e kadar düşüyor
çok garip gerçekten

AMD radeon programı varda orda son sürüm

dediğim gibi gta 5 csgo re3 gibi oyunlarda 0 kasma ama bu oyunda çimenlik alanlara girdiğimde 15 fps e kadar düşüyor
Ram verirken bazen yanlış bir şey yazılabiliyor veya kaydetmeden o ekran kapatılabiliyor böyle şeyler olmadığına emin misin 🧐

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,008
Üyeler
187,607
Son üye
Elyvision
Geri